Βουλή: Γιατί όλοι «ξεχνούν» τον γενικό γραμματέα, Γιώργο Μυλωνάκη;

Ο πρώην -πλέον- αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, πριν την έναρξη της διαδικασίας για την επανεκλογή του Κωνσταντίνου Τασούλα στο αξίωμα του προέδρου της Βουλής, προχώρησε σε μια σύντομη τοποθέτηση και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό και όλα τα κοινοβουλευτικά στελέχη, πλην ενός!

«Μπορεί η έδρα που σας μιλώ να φαντάζει ψηλά, άλλα ουδέποτε την αντιμετώπισα αφ΄ υψηλού, επέλεξα να μείνω προσγειωμένος και ακέραιος, να ενώσω και να φτιάξω γέφυρες» ανέφερε εισαγωγικά ο κ. Κακλαμάνης και στη συνέχεια ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Κων. Τασούλα, αλλά και όλους τους κοινοβουλευτικούς αξιωματούχους πλην του γενικού γραμματέα της Βουλής, Γιώργου Μυλωνάκη.

Πρόκειται για τα μάτια και τα αυτιά του πρωθυπουργού στο Κοινοβούλιο, έχοντας πολλές φορές έρθει σε σύγκρουση με τον Κων. Τασούλα, τον οποίο συχνά – πυκνά προσπερνά σαν να μην υπάρχει για σημαντικά κοινοβουλευτικά ζητήματα.

Ως εκ θαύματος, ο κ. Τασούλας στη διάλυση της Βουλής πριν τις εκλογές του Μαΐου είχε εξίσου «ξεχάσει» να ευχαριστήσει τον Γ. Μυλωνάκη. Τυχαίο;

Διαβάστε σχετικά: «Ξέχασε» να ευχαριστήσει τον γ.γ. της Βουλής ο Τασούλας κατά τον απολογισμό της θητείας του

Δυστυχώς, στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε μετά ο πρόεδρος της Βουλής, υπήρχε στις ευχαριστίες το όνομα του γενικού γραμματέα, αλλά έλειπε -αφού δεν είχε ειπωθεί- από τη σχετική απομαγνητοφώνηση.

Διαβάστε επίσης: Διπλοί μισθοί στη Βουλή για τα… 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 (Pdf)

Ετικέτες