Βουλή: Ένταση στο γραφείο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ – «Εντολή» από Κουμουνδούρου για απαγόρευση εισόδου και… αλλαγή κλειδαριών

Βουλή: Ένταση στο γραφείο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ – «Εντολή» από Κουμουνδούρου για απαγόρευση εισόδου και… αλλαγή κλειδαριών

Ένταση σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής έξω από το γραφείο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και στο οποίο τις τελευταίες εβδομάδες έχει εγκατασταθεί ο Νίκος Παππάς με τους συνεργάτες του.

Η ένταση προέκυψε όταν ένας υπάλληλος του γραφείου επιχείρησε να εισέλθει στον χώρο και εμποδίστηκε από τον φρουρό της Βουλής, ο οποίος φέρεται να παραδέχτηκε ότι «υπάρχει εντολή να μην μπει κανένας μέσα».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται, τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε αίτημα από την πλευρά της Κουμουνδούρου στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής, προκειμένου για τις επόμενες ημέρες στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιτρέπεται η είσοδος μόνο στον Νίκο Παππά και τον συνεργάτη του κ. Μελαχρινό.

Το ζήτημα επιλύθηκε λίγη ώρα αργότερα με τον εργαζόμενο -έπειτα από διαβουλεύσεις και με το κόμμα- να μπαίνει τελικά στο γραφείο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, τις επόμενες ημέρες οι κλειδαριές στις δύο πόρτες του γραφείου της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αλλαχτούν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter