Βορίδης προς Σαμαρά: «Η Ελλάδα έτσι και αλλιώς είναι δεξιά» – Φόβος για συγκρίσεις της Γαλλίας με την Ελλάδα

Βορίδης προς Σαμαρά: «Η Ελλάδα έτσι και αλλιώς είναι δεξιά» – Φόβος για συγκρίσεις της Γαλλίας με την Ελλάδα
Α. Σαμαράς και Μ. Βορίδης, φωτογραφία αρχείου

Σε ανάλυση των εκλογικών αποτελεσμάτων προχώρησε ο Μάκης Βορίδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξή του στο Real 97.8, καθώς «ξόρκισε» το παράδειγμα της Γαλλίας και ταυτόχρονα έδωσε μηνύματα προς τον Αντώνη Σαμαρά, αναφέροντας ότι «η Ελλάδα έτσι και αλλιώς είναι δεξιά».

Συγκεκριμένα για το αποτέλεσμα των γαλλικών εκλογών ο υπουργός Επικρατείας είπε ότι «το ενδιαφέρον πολιτικά είναι ότι πρέπει τώρα ο Μακρόν να μπορέσει να προσπαθήσει να σχηματίσει κυβέρνηση. Πόσο σταθερότητα θα έχει. Πως θα περνάει νόμους. Σαν μία γενική παρατήρηση βλέπουμε μια Γαλλία που είναι πάρα πολύ διχασμένη».

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «εάν κάποιος θέλει να δει μία πιο μεγάλη εικόνα και μάλιστα να τις συγκρίνει, διότι ένα κομμάτι της Αριστεράς αποπειράθηκε κατά τη γνώμη μου ατυχώς μία τέτοια σύγκριση. Η Ελλάδα ακριβώς είναι ένα διαφορετικό παράδειγμα, γιατί στην Ελλάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κερδίσει για 5η φορά. Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί μία ισορροπία ανάμεσα σε κοινωνικοπολιτικές δυνάμεις που τις επιτρέπουν να κερδίζουν πολιτικά και να διεκδικεί εάν θέλετε όρους ηγεμονίας. Για παράδειγμα αυτό που θεωρήθηκε στις τελευταίες εκλογές ένα δύσκολο αποτέλεσμα για τη Νέα Δημοκρατία, πάντως είναι ένα αποτέλεσμα καθαρής πρωτιάς, με όλη την Ελλάδα γαλάζια και με 14 μονάδες διαφορά».

Σε επισήμανση του δημοσιογράφου για εάν το ότι «η Ελλάδα έτσι και αλλιώς είναι δεξιά», συνιστά απάντηση προς τον Αντώνη Σαμαρά, ο Μάκης Βορίδης είπε ότι «ναι, η Ελλάδα έτσι και αλλιώς είναι δεξιά. Αυτό γίνεται στην Ελλάδα, διότι ο πρωθυπουργός έχει ένα αποτελεσματικό μείγμα πολιτικής».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Για την αύξηση στην τιμή του καφέ φταίει ο νόμος Παρασκευόπουλου!

Καπνισάκης: Να ζητήσει συγγνώμη ο Καρανικόλας για τα ψέματα κατά Κασσελάκη

Σφοδρή επίθεση κατά Γεωργιάδη από τον Ιατρικό Σύλλογο Λακωνίας – «Ποιους απειλείτε;»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter