Βόμβα Πογιέτ: «Ο βοηθός μου δεν έχει πληρωθεί εδώ και οκτώ μήνες»

Aπίστευτες καταστάσεις στην Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου. Ο βοηθός του Γουστάβο Πογιέτ, ο Μαουρίσιο Ταρίκο, δεν ήταν σήμερα στη Νέα Σμύρνη, στην πρώτη προπόνηση της «γαλανόλευκης», ενόψει των αγώνων της με τη Νέα Ζηλανδία και την Γαλλία, διότι εδώ και οκτώ μήνες είναι απλήρωτος από την ΕΠΟ, όπως αποκάλυψε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός! «Ενημερώνω πως ο Μαουρίσιο Ταρίκο δεν είναι εδώ καθώς δεν έχει πληρωθεί από την Ομοσπονδία εδώ και οκτώ μήνες. Θέλουμε κάποιους κανόνες. Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Έχει να κάνει με τον σεβασμό. Δυστυχώς δεν θα υπολογίζουμε τον Ταρίκο (σ.σ. ο βοηθός του) αυτή την εβδομάδα», δήλωσε ο Πογιέτ, ενώ για το θέμα τοποθετήθηκε η ΕΠΟ με την ακόλουθη δήλωση: «Ο κ. Ταρίκο παρά τις επανειλημμένες προτροπές των οικονομικών υπηρεσιών της ΕΠΟ, αρνείται μέχρι και σήμερα να λάβει ελληνικό ΑΦΜ. Για το λόγο αυτό δεν μπορεί να εκδώσει νόμιμο παραστατικό και για τον ίδιο λόγο δεν μπορεί η ΕΠΟ να καταβάλει την αμοιβή του».

Ο Πογιέτ δήλωσε και τα ακόλουθα:

-Για τις ερχόμενες αναμετρήσεις της Ελλάδας: «Έχω καλέσει 32 παίκτες και οι 31 είναι εδώ. Δεν θα έχουμε καιρό για τις προπονήσεις, οπότε πρέπει να τους δω. Δεν κοιτάμε τη Γαλλία, από το Σάββατο θα είμαστε εδώ. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τα playoffs του Μαρτίου».

-Για τη Γαλλία: «Θα χρησιμοποιήσουμε το ματς με τη Γαλλία σαν τεστ, για το πώς μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε καλύτερες ομάδες».

-Για τις αλλαγές στα επόμενα ματς: «Με την Ολλανδία είδαμε πράγματα που θέλαμε, τα oποία θέλουμε να δούμε και με τη Γαλλία».

-Για τα πολλά προπονητικά κέντρα που αλλάζει η ομάδα: «Προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για να αποκτήσουμε προπονητικό κέντρο. Αλλά υπάρχει και ένα όριο στο τι μπορώ να κάνω. Η σχέση με τους φιλάθλους είναι σε πολύ καλό σημείο και θα πρέπει να παίξουμε δίχως αυτούς την Παρασκευή. Θέλαμε να έχουμε τον κόσμο, επειδή έχουμε κερδίσει την εκτίμησή του, αλλά θα είναι κεκλεισμένων των θυρών το ματς με τη Νέα Ζηλανδία».