Βόλος: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ ο 69χρονος που δέχθηκε επίθεση με ψαροντούφεκο από τον γιο του

Βόλος: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ ο 69χρονος που δέχθηκε επίθεση με ψαροντούφεκο από τον γιο του

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, ο 69χρονος που τον χτύπησε ο γιος του στο κεφάλι με ψαροντούφεκο, στον Βόλο.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, στο σπίτι πήγε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι ο άνδρας είχε τις αισθήσεις του, επαφή με το περιβάλλον, μιλούσε και αντιλαμβανόταν τα πάντα.

Στο Νοσοκομείο πήγαν πυροσβέστες που έκοψαν το μέταλλο σε δύο σημεία για να βγει από το κεφάλι του 69χρονου άνδρα, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, καθώς ένα μέρος από το καμάκι παρέμενε καρφωμένο στο κεφάλι του.

Η υπόθεση είναι πρωτοφανής για τα τοπικά δεδομένα και σίγουρα πολύ πιο σοβαρή, από τα πολλά, τελευταία περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος αντιμετωπίζει ψυχιατρικής φύσης προβλήματα και έχει ιστορικό.

Το χρονικό

Ένας 40χρονος χτύπησε τον 69χρονο πατέρα του στο κεφάλι χρησιμοποιώντας ψαροντούφεκο.

Η τρίαινα διαπέρασε το κρανίο του 69χρονου, ενώ σύμφωνα με το gegonotanews.gr, νωρίτερα ο 40χρονος είχε χτυπήσει στο στήθος τον πατέρα του.

Ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις του. Θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί το κομμάτι που έμεινε στο κρανίο του.

Μετά την επίθεση, ο 40χρονος τράπηκε σε φυγή από το διαμέρισμά που διαμένει με την οικογένειά του στο κέντρο του Βόλου, με την αστυνομία να αναζητά τα ίχνη του.

Διαβάστε επίσης:

Ανίκανη ή απρόθυμη η ΕΛΑΣ απέναντι στην Greek Μafia

ΣΥΡΙΖΑ: Η Πολιτική Γραμματεία αποφασίζει το χρονοδιάγραμμα μέχρι τις εκλογές – Ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι καταστατικό το Συνέδριο

ΗΠΑ: «Ακούστηκαν σαν σφαίρες και αμέσως με άρπαξαν» – Ο Τραμπ περιγράφει την νέα απόπειρα δολοφονίας του

Καιρός: Καταιγίδες, κεραυνοί και ριπές ανέμου – Οι περιοχές που θα βρεθούν στο «κόκκινο» (LIVE)

Μαθήματα υποκριτικής

ΕΟΠΠΥ: «Όσο μπορείς πρόσεχε, της πήγε κλήση στη ΓΑΔΑ» – Όλοι οι αποκαλυπτικοί διάλογοι του κυκλώματος (Video)

Βαθύ µπλε σε αποχρώσεις γαλαζοπράσινου

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter