Βόλος – ΠΑΟΚ 1-4: Οι πρωταθλητές ισοπέδωσαν τον Βόλο, ο Κοτάρσκι απέκρουσε πέναλτι στο 0-0

SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο ΠΑΟΚ έκανε περίπατο στην έδρα του Βόλου διαλύοντας τον με 4-1 και με τη τέταρτη νίκη του στην Σούπερ Λίγκα 1 παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 1’ ο Κοτάρσκι απέκρουσε κεφαλιά του Κόντε. Στην εξέλιξη της φάσης δόθηκε πέναλτι για μαρκάρισμα του Καμαρά στον Αλτμαν. Ο επιθετικός του Βόλου εκτέλεσε το πέναλτι, αλλά ο Κροάτης γκολκίπερ κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Στην συνέχεια ο Δικέφαλος ισορρόπησε το παιχνίδι και έχασε δύο ευκαιρίες με τους Μουργκ (8’) και Τισουντάλι (10΄).

Στο 23’ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Ντεσπόντοφ από τον Φεράρι. Στο επόμενο λεπτό ο Σβαμπ ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και άνοιξε το σκορ (0-1).

Στο 34’ ο Βόλος έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Φεράρι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά. Στο 49’ ο Μουργκ εκτέλεσε φάουλ, ο Κόβατς απομάκρυνε την μπάλα στέλνοντας την στο δοκάρι.

Στο 54’ έγινε το 0-2. Η Καμαρά σούταρε ανενόχλητος μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε πάνω στον Μουργκ και κατέληξε στα δίκτυα.

Στο 56’ ο Βόλος έδειξε πως έχει… ζωή ακόμα, καθώς μείωσε σε 1-2 με σκόρερ τον Μεντιέτα.

Ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» το παιχνίδι στο 60’ με γκολ του Τάισον, μετά από ασίστ του Τισουντάλι.

Οι πρωταθλητές είχαν και δεύτερο δοκάρι με τον Καμαρά στο 85’, ενώ στο 89’ διαμορφώθηκε το τελικό 1-4. Ο Κόβατς εκτέλεσε ελεύθερο, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Τσάλοφ και κατέληξε στα δίκτυα.

O Π. Τσαγκαράκης έδειξε μία κόκκινη κάρτα στον Φεράρι και «κιτρίνησε» τους Μεντιέτα, Κόβατς, Μπάμπα.

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Μπερνάντου, Μύγας, Γκλάβτσιτς (72΄Κόμπα), Κόντε (61’ Κόσζτα), Ασεχνούν (40’ Σμέουλερς), Φεράρι, Άλτμαν (61’ Βιγιαφάνιες), Μεντιέτα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Κόλι, Μπάμπα (67’ Οτο), Καμαρά, Σβαμπ (67’ Μπακαγιόκο), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (67’ Κωνστατέλιας), Τάισον (79’ Σορετίρε), Τισουντάλι (67’ Τσάλοφ).

Διαβάστε επίσης

Δικαιοσύνη από τη Νιγηρία

Αποκάλυψη – Αυτή την Κυριακή στο Documento: Πάρτι 450.000.000 ευρώ για το κύκλωμα των σκόιλ ελικίκου

Ζαχαριάδης: «Συκοφαντικό το δημοσίευμα που εμφανίζει χρήματα σε προσωπικό μου λογαριασμό» (Video)

«Συγγνώμη» και παραίτηση από Ακρίτα για τον «γιο της πλύστρας» – Δεν την έκανε αποδεκτή ο Παππάς

Βηρυτός: Aνάφλεξη στη Μέση Ανατολή, μετά τη δολοφονία 10 διοικητών της Χεζμπολάχ από το Ισραήλ – Στους 14 οι νεκροί (Photos – Videos)