Βόλος – Ολυμπιακός 0-2: Με κορυφαίο τον Ζέλσον έκανε ποδαρικό με τρίποντο

Με το δεξί μπήκε στην 1η αγωνιστική της Super League στο Πανθεσσαλικό στάδιο ο Ολυμπιακός που νίκησε 2-0 τον Βόλο ο οποίος αγωνιζόταν από το 33’ με δέκα παίκτες.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με κινητήριους μοχλούς τους Ζέλσον, Ροντινέι και Τσικίνιο πίεσε ασφυκτικά τον Βόλο που αμυνόταν αλλά δεν απέφυγε το γκολ στο 13’ όταν ο Ζέλσον βρήκε τον Ροντινέι κι αυτός με αριστερό πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1). Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία στο ματς και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για αυτούς όταν στο 33’ αποβλήθηκε ο Βιγιαφάνιες που δέχθηκε μέσα σε τρία λεπτά δύο κίτρινες για σκληρά μαρκαρίσματα σε Ντόι και Εσε. Ειδικά το πρώτο ήταν για απευθείας κόκκινη. Ο Ολυμπιακός έδωσε χώρο στον Βόλο μετά το 40’ που έδειξε καλά στοιχεία αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Τζολάκη.

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε νωχελικά στο ματς με τον Μεντιλίμπαρ να βάζει πολλές φορές τις φωνές στους παίκτες του. Στο 60’ από μπαλιά του Ελ Κααμπί ο Ζέλσον πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε για οφσάιντ του Μαροκινού στο ξεκίνημα της φάσης. Στο 71’ ο Σιαμπάνης έσωσε το γυριστό στου Ζέλσον και στο 73’ ο νεοεισελθών Μασούρας με σουτ στη κίνηση (η μπάλα κόντραρε και στον Κορέα) μετά από ασίστ του Ζέλσον έκανε το 0-2. Στο 83’ ο Σιαμπάνης έσωσε το πλασέ του Ελ Κααμπί και το 0-2 παρέμεινε ως το τέλος.

Ο διαιτητής Παπαδόπουλος απέβαλε με δύο κίτρινες τον Βιγιαφάνιες κι έδειξε κίτρινες ακόμη στους Ασενχουν, Μπιανκόν, Στάμενιτς.

ΒΟΛΟΣ: Σιαμπάνης, Μύγας, Κορέα, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης (89’ Μίλετιτς), Βιγιαφάνιες, Κόμπα (65’ Αλτμαν), Ασεχνούν (80’ Κόντε), Κόσζτα (65’ Μεντιέτα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ροντινέι, Ορτέγκα, Πιρόλα, Μπιανκόν (57’ Στάμενιτς), Ντόη, Εσε, Βέλντε (71’ Μασούρας), Ζέλσον, Τσικίνιο (81’ Γιάρεμτσουκ), Κωστούλας (46’ Ελ Κααμπί).

Διαβάστε επίσης

Θα φάμε και πάλι… ακρίβεια με το τσουβάλι – Νέες ανατιμήσεις αναμένονται από Σεπτέμβριο

«Νηστικοί και χωρίς νερό» – Οι Εποχικοί Πυροσβέστες αποκαλύπτουν διαλόγους σοκ στον ασύρματο (Video)

Κασσελάκης: «Αυτό το failed state Μητσοτάκη πρέπει να τελειώσει. Είναι θέμα ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Άνδρος: Aπολύθηκε ο καπετάνιος του SAONISOS – Η οδηγός περιγράφει τον πανικό – Περίεργη ανακοίνωση από το υπουργείο (Video)

Φωτιά στην Αττική: 104 κατοικίες κατεδαφιστέες και ακατάλληλες για χρήση – Συνεχίζονται οι αυτοψίες

Ετικέτες