Βόλος – Καλλιθέα 1-1: Όρθια και στο Πανθεσσαλικό

SUPERLEAGUE 2024-2025 / ÂÏËÏÓ ÍÐÓ - ÊÁËËÉÈÅÁ

Ο Βόλος ήταν καλύτερος, είχε τις ευκαιρίες αλλά η Καλλιθέα χάρις στον γκολκίπερ της, Μπαραγκάν Μπερναμπέ πήρε την 5η ισοπαλία της (1-1) σε έξι αγώνες στη Super League.

Στο 23′ η Καλλιθέα άνοιξε το σκορ με τον Ελία Τζάνι. Από τάκλιν του Μανθάτη η μπάλα έφτασε στον Ιταλό που μετά από ωραία ντρίμπλα στον Μίλετιτς «εκτέλεσε» με το αριστερό τον Κόβατς.

Στο 37′ ο Βόλος βρήκε την ισοφάριση με ωραίο γωνιακό σουτ του Ζούνιορ Μεντιέτα, μετά από πάσα του Κόζτα. Στη συνέχεια ο Μπερναμπέ ανέλαβε δράση κι έσωσε στο 47′ το κοντινό σουτ του Άλτμαν, στο 52′ σε προβολή του Κόζτα και σε ένα δίλεπτο (75′-76′) σε κεφαλιά του Κόντε και σουτ του Κόμπα.

Η Καλλιθέα είχε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις με τον Μουτίνιο να πάρει το τρίποντο, αλλά μόνος του με τον Κόβατς σούταρε άουτ.

Ο Κατοίκος κιτρίνισε τους Μίλετιτς, Μεντιέτα, Μανθάτη.

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Μύγας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μπερναντού, Μεντιέτα, Ασεχνούν (89′ Βιγιαφάνιες), Άλτμαν (60′ Κόμπα), Κόζτα (72′ Κόντε).
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μπερναμπέ, Μανθάτης (60′ Σοϊρι), Μιρίν, Μότοκ, Χάνουσεκ, Ντιμπά, Μερκάτι (60′ Μουτίνιο), Τσιβελεκίδης, Ντεμέτριους (77′ Βαλμπουενά), Τζιάνι (59′ Ματίγια), Ουλντρίκις (89′ Βασιλόγιαννης).

Ετικέτες