Βόλος: Γέμισε νεκρά ψάρια η παραλία – Διαμαρτυρίες κατοίκων για τη δυσοσμία ( Photos)

Βόλος: Γέμισε νεκρά ψάρια η παραλία – Διαμαρτυρίες κατοίκων για τη δυσοσμία ( Photos)

Nεκρά ψάρια γέμισε η παραλία του Βόλου του απόγευμα της Κυριακής σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία μπροστά από τα καταστήματα, με κατοίκους και καταστηματάρχες να παραπονιούνται για την έντονη δυσοσμία.

Σύμφωνα με ethessalia.gr, πρόκειται για ψάρια τα οποία ξεβράζονται κατά καιρούς τις απογευματινές ώρες από τα κύματα, ενώ παραμένουν εκεί για μέρες χωρίς κάποιος υπεύθυνος να τα μαζεύει εγκαίρως.

Όπως αναφέρει το gegonotanews, πολίτες και ιδιοκτήτες καταστημάτων ανέφεραν ότι η εικόνα των νεκρών ψαριών και η μυρωδιά και μάλιστα μέσα στη ζέστη είναι ανυπόφορη.

Όπως αναφέρει η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Άννα Μαρία Παπαδημητρίου στην ΕΡΤ Βόλου, τα ψάρια είναι του γλυκού νερού και προέρχονται από τις παρακάρλιες περιοχές που είχαν πλημμυρίσει και τώρα μέσω της σήραγγας το νερό αυτό πέφτει στον Παγασητικό.

«Και η Διεύθυνση Υγείας και ο ΕΟΔΥ που ενημερώθηκε μου ανέφεραν ότι πρόκειται για ψάρια από την Κάρλα που ακόμη και μέσα στην σήραγγα είναι ζωντανά αλλά μόλις πέσουν στο θαλασσινό νερό πεθαίνουν. Ενημέρωσα και το λιμεναρχείο μήπως μπορεί να τα συγκεντρώνει αλλά πρέπει οπωσδήποτε να καθαρίζεται και η παραλία. Απαιτείται ένας συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών για να λυθεί το θέμα. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε με κάποιο τρόπο να τα σταματήσουμε να μην πέφτουν στον Παγασητικό»,ανέφερε η κ. Παπαδημητρίου.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Έρχονται καταιγίδες, χαλάζι και μεγάλη συχνότητα κεραυνών

«Πόσο είναι το “πολύ”, κύριε Μητσοτάκη;»

Καιρός: Απότομη αλλαγή με βροχές, καταιγίδες και κεραυνούς – Πού θα είναι ισχυρά τα φαινόμενα

Πυρκαγιά στην Αττική: Ψάχνουν ακόμη να βρουν το «επιτελικό κράτος»

Χαλκιδική: Ο «Ρώσος» και η συμμορία του «Τάκι» – Τα σενάρια για τους πυροβολισμούς σε γνωστό beach bar (Video)

ΑΑΔΕ, ώρα για επανασχεδιασμό;

Απόψε η πανσέληνος Αυγούστου: Γιατί ονομάζεται «φεγγάρι του Οξύρρυγχου»

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter