Βόλος – Αρης 0-2: Η πρώτη φετινή νίκη εκτός έδρας

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του φέτος, σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε σήμερα ο Αρης που νίκησε 2-0 στο Πανθεσσαλικό τον Βόλο για την 11η αγωνιστική της Super League.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε μάχες στη μεσαία γραμμή με αποτέλεσμα να λείψουν οι καλές φάσεις από το ματς που δεν πρόσφερε συγκινήσεις. Στο 36’ από σέντρα του Πάρντο, ο Μπράμπετς από κοντά πέτυχε γκολ αλλά ακυρώθηκε γιατί στο κοντρόλ που έκανε, η μπάλα βρήκε στο χέρι του.

Στο 59’ ο Αρης κέρδισε πέναλτι (μέσω VAR) σε τράβηγμα του Καλογερόπουλου στον Μπράμπετς. Ο Μορόν το εκτέλεσε εύστοχα κι έδωσε το προβάδισμα στον Αρη (0-1 στο 60’).

Ο Βόλος προσπάθησε να πιέσει αλλά ο Αρης στο 75’ χτύπησε στην κόντρα. Ο Σουλεϊμάνοφ έκανε ωραία ντρίμπλα πάνω στον Λούνα, γύρισε στον Νταρίντα που ακολουθούσε κι αυτός δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-2 και να απλοποιήσει τα πράγματα για τους θεσσαλονικείς που κράτησαν εύκολα την νίκη.

Ο Τσιμεντερίδης «κιτρίνισε» τους Τρουιγέ, Φεράρι, Καλογερόπουλο.

ΒΟΛΟΣ: Κόστιτς, Κίτσος, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα (72’ Μαχαίρας), Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ (72’ Ενγκίν), Ντέλετιτς, Κορνέτ (46’ Αλχο), Μπερτόγλιο (49’ Κόμπα), Γκαρσία.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φατόρε, Φεράρι, Νταρίντα (90’+2’ Ζαμόρα), Βερστρέτε, Σουλεϊμάνοφ (81’ Κάρλσον), Πάρντο (81’ Ζιλ), Παναγίδης (64’ Μενέντεθ), Μορόν.