Βόλος: Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή σε σχολική εκδρομή – Στο νοσοκομείο με σπασμένα δόντια

Ένα ακόμη περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε, αυτή τη φορά, στον Βόλο. Συγκεκριμένα, μαθητής της Α’ Λυκείου έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από συμμαθητή του την Τετάρτη σε σχολική εκδρομή στην παραλία του Βόλου.

Σύμφωνα με το taxydromos, μετά από καβγά που είχαν οι δύο ανήλικοι, ο δράστης τον χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να του σπάσει δόντια και να σκιστούν τα χείλη του, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ράμματα.

Πώς έγινε η άγρια επίθεση στον Βόλο

Η επίθεση έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης σε κεντρικό δρόμο έξω από ένα internet cafe όπου είχαν πάει και οι δύο μαθητές, απομακρυνόμενοι από τον χώρο εκδρομής που είχε πάει το σχολείο.

Η μητέρα του θύματος κατέθεσε μήνυση κατά των γονέων του δράστη, ενώ η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό.

Τόσο το θύμα όσο και ο δράστης αρνήθηκαν να αποκαλύψουν τι προηγήθηκε της σύγκρουσης.

Η υπόθεση εξετάζεται από την αστυνομία και την εκπαιδευτική αρχή, με στόχο να διαπιστωθούν τα αίτια και να ληφθούν τα απαραίτητα παιδαγωγικά μέτρα.

Διαβάστε επίσης:

Πολάκης: Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ – Δεν κατεβαίνω για να χάσω (Videos)

Συγγρού: Η στιγμή της άγριας συμπλοκής – Μπλόκαραν με τζιπ αναβάτες μηχανής και τους πυροβόλησαν (Video)

Το Τελ Αβίβ χτύπησε ξανά στο κέντρο της Βηρυτού: Τουλάχιστον έξι νεκροί – «Όχι άλλο αίμα», λέει ο πρωθυπουργός του Λιβάνου

Μέση Ανατολή: Πού θα «χτυπήσει» το Ισραήλ – Νέες απειλές και από το Ιράν

Ισορροπίες τρόμου στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ ετοιμάζει «οδυνηρό» πλήγμα – Νέες απειλές για «ισχυρότερη απάντηση» από το Ιράν

Αφησαν τους τυφλούς χωρίς εκπαιδευτή στην Κρήτη – Η κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει στη μοίρα τους 1.100 άτομα με σοβαρά προβλήματα όρασης

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία τύπου «Π» – Ποιες περιοχές επηρεάζει από την Παρασκευή (LIVE)