Βoeing: Νέο ατύχημα εν πτήσει – Ράγισε παρμπρίζ στα 40.000 πόδια

Βoeing: Νέο ατύχημα εν πτήσει – Ράγισε παρμπρίζ στα 40.000 πόδια

Νέο περιστατικό στον αέρα με αεροσκάφος που έχει κατασκευάσει η Boeing ήρθε στη δημοσιότητα εντείνοντας τη διεθνή ανησυχία για την ασφάλεια των αεροσκαφών της αμερικανικής αεροναυπηγικής βιομηχανίας.

Το παρμπρίζ ενός τζάμπο τζετ της Boeing ράγισε ξαφνικά κατά τη διάρκεια πτήσης που είχε αναχωρήσει από το Λονδίνο με προορισμό το Σαν Φρανσίσκο πριν από μερικές εβδομάδες, πυροδοτώντας νέους φόβους για ελάττωμα σε αεροσκάφη της διάσημης κατασκευαστικής εταιρείας.

Σύμφωνα με τη Sun, το περιστατικό σημειώθηκε στις 27 Μαΐου όταν το Boeing Dreamliner 787-9 της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας Virgin Atlantic, το οποίο ήταν γεμάτο με επιβάτες, βρισκόταν μεταξύ Γροιλανδίας και Ισλανδίας και πετούσε στα 40.000 πόδια.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, που δημοσιεύει και φωτογραφία-ντοκουμέντο με τη ζημιά, ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους αντίκρισαν έντρομοι το τζάμι τεσσάρων στρωμάτων να σπάει τρεις ώρες μετά την απογείωση του αεροσκάφους από το Χίθροου. Παρότι δεν υπήρχε κίνδυνος αποσυμπίεσης της καμπίνας, όπως διαβεβαίωσαν τους επιβάτες, έλαβαν τελικά την απόφαση να επιστρέψουν στο Λονδίνο. Η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη από τους επιβάτες και τους προσέφερε δωρεάν διαμονή για τη νύχτα, προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους επόμενη ημέρα.

Διαβάστε επίσης

Νύχτα κόλασης: Καίγονται σπίτια στην Ηλεία – Τεράστιο το μέτωπο στην Πηνεία – Νεκρός 55χρονος στη Μυρτιά – Τραυματίας πυροσβέστης

Ξημερώνει νέα εποχή λιτότητας – Tα σπασμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη θα πληρώσει η ελληνική κοινωνία

Σε επιφυλακή για πρόωρες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ – Ξεκίνησαν οι οι πρώτες διεργασίες του προοδευτικού κόσμου

Τα βαφτίσια, ο Δημητριάδης και ο Μυλωνάκης

Απόστολος Λύτρας: Καταθέτει τις επόμενες ημέρες αίτημα αποφυλάκισης (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter