Βίκυ Λέανδρος: Η απάντηση για το εξώδικο που έστειλε ο 101 ετών πατέρας της με αφορμή τη συναυλία στο Ηρώδειο

Βίκυ Λέανδρος: Η απάντηση για το εξώδικο που έστειλε ο 101 ετών πατέρας της με αφορμή τη συναυλία στο Ηρώδειο

Η Βίκυ Λέανδρος τοποθετήθηκε σχετικά με το εξώδικο που απεστάλη από τον πατέρα της, Λεό, για τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο στις 6 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι στην εξώδικη δήλωση, ο Λεό Λέανδρος σημείωνε μεταξύ άλλων πως: «απαγορεύω τη δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών που έχω δημιουργήσει ή συνδημιουργήσει στη συναυλία της Βίκυς Λέανδρος στο Ηρώδειο στις 6 Σεπτεμβρίου 2024.

Διαβάστε σχετικά: Βίκυ Λέανδρος: Ο 101 ετών πατέρας της έστειλε εξώδικο – Της απαγορεύει να ερμηνεύσει τα τραγούδια του στο Ηρώδειο

Με αφορμή το εξώδικο, η Βίκυ Λέανδρος απάντησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello ότι δεν αφορούσε εκείνη, αλλά την εταιρεία που διοργανώνει τη συναυλία.

«Το εξώδικο δεν αφορούσε εμένα αλλά την εταιρεία που διοργανώνει την συναυλία. Από λάθος δεν αναφέραν το όνομα του και το αλλάξανε βεβαίως αμέσως μόλις το είδανε. Και για εμένα βέβαια είναι κάτι φυσικό να αναφέρω τον πατέρα μου στις συναυλίες μου γιατί είναι μέρος της προσωπικής και επαγγελματικής μου ζωής», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για τις σχέσεις με τον πατέρα της, δήλωσε: «Από την δική μου την πλευρά είναι καλές. Ο πατέρας μου είναι μέσα στην καρδιά μου και εκεί θα μείνει γιατί και με μεγάλωσε, και μου έγραψε τα ωραιότερα τραγούδια του κόσμου».

Η συναυλία στο Ηρώδειο

Έχει χαρακτηριστεί από τη Βίκυ Λέανδρος ως «αποχαιρετιστήρια», με την Ελλάδα τελευταίο σταθμό της περιοδείας. Σύμφωνα με την ενημέρωση θα ερμηνεύσει επιτυχίες συνθετών που συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια όπως οι Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Michel Legrand, Jacques Brel, Charles Aznavour, Mort Chuman.

«Έχοντας πάνω από 55 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων σε περισσότερες από 50 χώρες, τραγουδώντας σε 7 και πλέον γλώσσες, η Βίκυ Λέανδρος ολοκληρώνει στην Αθήνα, φέτος τον Σεπτέμβριο, την πλούσια καριέρα της που απαριθμεί σχεδόν 6 δεκαετίες», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Ποιος είναι ο Λεό Λέανδρος

Ο Λεό Λέανδρος γεννήθηκε ως Λέανδρος Παπαθανασίου στην Αιτωλοακαρνανία τον Αύγουστο του 1923. Είναι μουσικός, συνθέτης, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός παραγωγός.

Συνέθεσε και έκανε την παραγωγή σε αρκετά τραγούδια της Βίκυς που έγιναν επιτυχίες, αλλά και σε άλλους καλλιτέχνες όπως οι Χούλιο Ιγκλέσιας, Ντέμης Ρούσος, Νάνα Μούσχουρη Το 1983 αποσύρθηκε από την ενεργή δράση, επέστρεψε όμως στο στούντιο στις αρχές της δεκαετίας του ’90 αποκλειστικά για 3 δίσκους της Βίκυς Λέανδρος. Οι δίσκοι του έχουν καταγράψει πωλήσεις άνω των 120 εκατομμυρίων παγκοσμίως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν ο πρώτος ερμηνευτής του ύμνου του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης

Εισαγγελέας για ξέπλυμα στο όνομα της… φιλανθρωπίας: Ερευνάται ιδρυτής ΑΜΚΕ που έπαιρνε εκατ. από ιδιώτες για να στηρίζει καρκινοπαθείς

Στη φόρα τα «μυστικά» της Μέτσολα: Η πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και ο «λομπίστας» σύζυγός της – Αποκάλυψη Politico

Η αδελφότητα του επί κοντώ – Από τον Ντουπλάντις στον Καραλή και από τον Μπούμπκα στην Ισινμπάγεβα και τη Στεφανίδη

Επανέρχεται ο Πολάκης με αιχμές για το ΚΕΕΛΠΝΟ: Το «εύκολο», το «δύσκολο» της υπόθεσης και τα «αδιευκρίνιστα»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter