Βεζένκοφ: «Μέχρι να συναντηθούν ξανά οι δρόμοι μας…»

Βεζένκοφ: «Μέχρι να συναντηθούν ξανά οι δρόμοι μας…»

Με μία συγκινητική -αν και λακωνική- προσωπική δήλωση αποχαιρέτησε ο Σάσα Βεζένκοφ τον Ολυμπιακό. «Είναι η δυσκολότερη απόφαση της ζωής μου», γράφει στη σχετική ανάρτηση. «Μία φορά κόκκινος, για πάντα κόκκινος». Και ζητάει από τους φίλους των «ερυθρολεύκων» να κρατήσουν τη φλόγα αναμμένη και να μείνουν δυνατοί «μέχρι να συναντηθούν ξανά οι δρόμοι μας».

Νωρίτερα, ο 28χρονος Βεζένκοφ είχε αποφασίσει να αποδειχθεί την πρόταση των Σακραμέντο Κινγκς και να μετακομίσει στις ΗΠΑ για τα ερχόμενα 2+1 χρόνια. Εφ’ όσον εξαντλήσει την τριετία στο ΝΒΑ, θα λάβει 20 εκατομμύρια δολάρια ή 1,8 εκ. ευρώ μεικτά. Η αντιπρόταση του Ολυμπιακού θα του έδινε 2,2 εκ ευρώ καθαρά ετησίως για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Ολυμπιακός, που αναζητεί αντικαταστάτη και έχει ανοιχτά τα θέματα της ανανέωσης των συμβολαίων των Κώστα Σλούκα και Κώστα Παπανικολάου, δεν διατήρησε τα δικαιώματα του Βεζένκοφ σε περίπτωση μελλοντικής επιστροφής του στην Ευρώπη.

Η αποχαιρετιστήρια δήλωση του Βεζένκοφ έχει ως εξής:

«Προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Μετά από πολλές ώρες σκέψης τις τελευταίες ημέρες, πήρα την απόφαση να εξερευνήσω τον κόσμο του ΝΒΑ. Χωρίς αμφιβολία, αυτή είναι η πιο δύσκολη επιλογή που έχω κάνει ποτέ. Φεύγοντας από αυτόν τον εκπληκτικό σύλλογο μετά από πέντε χρόνια, νιώθω σαν να αφήνω ένα κομμάτι της καρδιάς μου πίσω.

Στον Ολυμπιακό έκανα τα όνειρά μου πραγματικότητα, βρήκα μια οικογένεια και το πιο ζεστό σπίτι που μπορούσα να φανταστώ. Έδωσα ό,τι είχα σε κάθε στιγμή που φόρεσα αυτή τη φανέλα. Στις πιο σκοτεινές μας ώρες μείναμε μαζί, σηκωθήκαμε και πρέπει να είμαστε περήφανοι για όσα καταφέραμε. Γιατί πολεμήσαμε… μέχρι το τέλος.
Τα λόγια δεν αρκούν για να σας ευχαριστήσουμε. Θα κουβαλάω την υποστήριξή σας και την αγάπη σας καθώς ξεκινώ αυτό το νέο κεφάλαιο. Μέχρι να συναντηθούν ξανά οι δρόμοι μας, μείνετε δυνατοί και κρατήστε τη φλόγα αναμμένη. Μία φορά κόκκινος, για πάντα κόκκινος».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter