Βαθμολογία UEFA: Τα νέα δεδομένα για τη θέση της Ελλάδας – Το 3/3, η Σκωτία και οι… διώκτες

Βαθμολογία UEFA: Τα νέα δεδομένα για τη θέση της Ελλάδας – Το 3/3, η Σκωτία και οι… διώκτες

Καλά τα μαντάτα και για τη βαθμολογία της UEFA μετά τις νίκες που σημείωσαν οι τρεις εκπρόσωποι της χώρας που συμμετέχουν στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Αν και δεν έθελξαν με την απόδοσή τους, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός επικράτησαν στις εντός έδρας αναμετρήσεις κόντρα στη Μπάνια Λούκα (3-2), την Ίντερ ντ’ Εσκάλδες (4-3) και τη Μπότεφ Πλόβντιβ (2-1) αντίστοιχα, βοηθώντας την Ελλάδα να ισχυροποιήσει τη θέση της στη βαθμολογία της UEFA.

Η Ελλάδα κρατά τη 15η θέση με 27.375 βαθμούς, η οποία δίνει πέντε εισιτήρια για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στόχος είναι η επίτευξη ακόμη περισσότερων ευρωπαϊκών νικών για περαιτέρω άνοδο.

Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα η 15η Ελλάδα κυνηγά άμεσα τη Σκωτία που είναι 14η σε μικρή απόσταση στους 27.700 βαθμούς, ενώ η Αυστρία είναι 13η με 28.200 και η Νορβηγία 12η με 28.750.

Φυσικά, όσο περισσότερες νίκες και προκρίσεις επιτευχθούν στα προκριματικά θα βοηθήσουν ώστε να διατηρηθεί, ακόμα και να ξεμακρύνει η απόσταση με τη 16η Δανία (27.075 βαθμοί) αλλά και τη 17η Ελβετία (26.975 βαθμοί).

Διαβάστε σχετικά

Europa League: Ισχνό προβάδισμα για Παναθηναϊκό, νίκησε 2-1 τη Μπότεφ (Videos)

Conference League: Τα εύκολα δύσκολα έκανε η ΑΕΚ, κέρδιζε 4-0 την Ιντερ ντ’ Εσκάλδες, αλλά τελικά επικράτησε με 4-3

Προκριματικά Champions League: Προβάδισμα πρόκρισης με τους στόπερ του ο ΠΑΟΚ, 3-2 τη Μπόρατς

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter