Βαθμολογία UEFA: Άλμα για την Ελλάδα – Τα νέα δεδομένα μετά τα χθεσινά αποτελέσματα

Βαθμολογία UEFA: Άλμα για την Ελλάδα – Τα νέα δεδομένα μετά τα χθεσινά αποτελέσματα
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Σημαντική άνοδος για την Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA μετά τα χθεσινά αποτελέσματα.

Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάλμε στη Σουηδία (1-0) αλλά και ο βαθμός που εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ επί της Βικτόρια Πλζεν στο ματς της Τούμπας, έδωσαν 750 βαθμούς στη χώρα, με αποτέλεσμα να ανέβει στη 13η θέση (σύνολο 31.000 βαθμοί).

Η Ελλάδα ξεπέρασε το Ισραήλ, την Σκωτία, τη Δανία και την Ελβετία, όμως επειδή οι αποστάσεις είναι μικρές, τα δεδομένα μπορούν να ανατραπούν άμεσα, από την επόμενη αγωνιστική.

Μπροστά από την Ελλάδα βρίσκεται η Αυστρία και η Νορβηγία, με απόσταση που μπορεί να καλυφθεί, ενώ η Τουρκία απέχει αρκετά στην 10η θέση με 38.300 βαθμούς.

 Η θέση Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού

Μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα ο απολογισμός της χθεσινής βραδιάς για ΟλυμπιακόΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα στη League Phase του Europa League και του Conference League.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετικά στη Σουηδία και επικράτησε 1-0 της Μάλμε για την 3η αγωνιστική του League Phase Europa League.

Ο ΠΑΟΚ είδε τη Βικτόρια Πλζεν να προηγείται με δυο γκολ στην Τούμπα, αλλά στο τελευταίο ημίωρο η ομάδα του Λουτσέσκου αφυπνίστηκε, εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα, ισοφάρισε το ματς στις καθυστερήσεις και έχασε ευκαιρίες ακόμη και για την απόλυτη ανατροπή (2-2).

Μόλις για ένα ημίχρονο κατάφερε να κρατηθεί στο ματς ο Παναθηναϊκός, γνωρίζοντας βαριά εντός έδρας ήττα από την Τσέλσι με 4-1 στο γεμάτο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε σχετικά: Η βαθμολογία σε Europa και Conference League – Σε ποιες θέσεις βρίσκονται Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter