Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο Έλληνας σεφ της περιγράφει τις διατροφικές της συνήθειες αλλά κι ένα αστείο περιστατικό (Video)

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο Έλληνας σεφ της περιγράφει τις διατροφικές της συνήθειες αλλά κι ένα αστείο περιστατικό (Video)

Τις συνήθειες της βασίλισσας Ελισάβετ στο φαγητό, ένα αστείο περιστατικό που συνέβη κάποια στιγμή ξημερώματα αλλά και το πότε πληροφορήθηκε το θάνατό της αποκάλυψε ο Νίκος Κουλούσιας, Έλληνας σεφ της βασίλισσας Ελισάβετ.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, αποκάλυψε ένα αστείο περιστατικό, όταν στις 05:00 τα ξημερώματα η βασίλισσα Ελισάβετ κατέβηκε στην κουζίνα με το νυχτικό, τον σκούντησε και του ζήτησε… μαρμελάδα σύκο!

«Θυμάμαι λίγο πριν το γάμο του Χάρι και της Μέγκαν, όταν μέναμε για 3 μήνες σχεδόν μέσα στα ανάκτορα, κατέβηκε με το νυχτικό της κατά τις 5 το πρωί στην κουζίνα, ξαφνικά μου χτυπάει την πλάτη και απλά μου ζήτησε μαρμελάδα σύκο. Εγώ δεν είχα και μου είπε πήγαινε να φέρεις στη φάρμα που είναι ακριβώς δίπλα στα ανάκτορα. Ήταν δυο μέρες πριν το γάμο όμως, είχε μαζευτεί πολύς κόσμος έξω από το κάστρο και αντί να κάνω 5 λεπτά έκανα 45», ανέφερε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα αγαπημένα φαγητά της βασίλισσας και πότε γινόταν απαιτητική με το φαγητό.

«Ήμασταν ελεύθεροι να δημιουργήσουμε ο,τιδήποτε είχε σχέση με γλυκό. Απαγορεύονταν αυστηρά ρύζι, μακαρόνια και πατάτες. Από εκεί και πέρα ήμασταν ελεύθεροι να κάνουμε ο,τιδήποτε θέλουμε αρκεί να ήταν γραμμένο στα γαλλικά. Όλα τα μηνύματα έπρεπε να είναι με γαλλικές-αυστριακές συνταγές και έπρεπε να ήταν μαγειρεμένα εποχιακά. Δεν μπορούσαμε να βάλουμε δηλαδή κεράσια και φράουλες τον χειμώνα. Έπρεπε ο,τιδήποτε μαγειρεύουμε να έχουμε άμεση επαφή με τις βασιλικές φάρμες και να ενημερωνόμαστε τι έχουν αυτή τη στιγμή και από εκεί και έπειτα το προμηθευόμασταν και το φτιάχναμε» δήλωσε ο κ. Κουλούσιας.

«Αγαπούσε πάρα πολύ το πρωί τον τόνο με φρεσκοκομμένο αγγουράκι. Το μεσημέρι ήθελε κάτι πάρα πολύ ελαφρύ ως ενδιάμεσο, όπως για παράδειγμα από σολομό Σκωτίας, καραβίδας, σπαράγγια. Για βραδινό ήταν δύο φέτες του τοστ χωρίς κόρα και μαρμελάδα σύκο. Δεν της άρεσε καθόλου να μαγειρεύουμε με σκόρδο» πρόσθεσε στη συνέχεια ο στενός συνεργάτης της 96χρονης βασίλισσας Ελισάβετ.

Τέλος, αναφέρθηκε για το πώς και πότε πληροφορήθηκε για το θάνατο της βασίλισσας. Όπως είπε για τον θάνατο της βασίλισσας τόνισε ότι το γνώριζε περίπου 30-45 λεπτά πριν την ανακοίνωση ωστόσο, υποψιαζόταν ότι κάτι συμβαίνει όταν του έδωσαν εντολή να έχει μαζί του την μαύρη στολή. «Μας είχαν πει να έχουμε μαζί μας τη μαύρη στολή εντός του κάστρου και καταλάβαμε ότι η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη. Το πρωτόκολλο τώρα λέει ότι θα τη φοράμε για 12 ημέρες», τόνισε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter