Βασίλη και ψεύδεσαι και τα φοράς λάθος!

Βασίλη και ψεύδεσαι και τα φοράς λάθος!

Μπορεί να κάηκε η μισή Αττική και να λένε πως όλα έγιναν σωστά; Σκέψου να μην γινόντουσαν σωστά, πάει η Ακρόπολη, πάει ο Παρθενώνας!

Τουλάχιστον αυτά μας τα έσωσε η πολυχρονεμένη μας κυβέρνηση! Αυτά μας είπε και ο υπουργός και τραυματίας.

Αλλά μέσα στην πίεση που δέχθηκε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, μάλλον είχε και κάποιο πρόβλημα υγείας αφού εμφανίστηκε μπανταρισμένος ή όπως λένε με ζώνη οσφύος και κάτι τέτοια ιατρικά.

Γιατροί δεν είμαστε – εμείς δεν ξέρουμε – αλλά αν ακούσουμε τους γιατρούς και συγκεκριμένα τον Δρ. Δημήτρη Γάκη ο υπουργός τα φόραγε λάθος και μάλιστα ήταν επικίνδυνο για την υγεία του.

Βέβαια μας γεννάται μια απορία αφού ο Βασίλης Κικίλιας  είναι χειρούργος ορθοπεδικός… Μπορεί και να είναι διαφορετικές προσεγγίσεις των γιατρών! Τι να πούμε εμείς…

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα στο «Χ»:

«ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; …

Κικίλιας: Ενημέρωση με ζώνη οσφύος, velcro, στον κατώτερο θώρακα(!!!) & επίδεσμο στον αρ. βραχίονα ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ! Αυτά μπαίνουν κατάσαρκα, ή πάνω από ελαστικό φανελάκι, γιατί οι δίπλες του πουκαμίσου δημιουργούν σημεία πίεσης & βλάβης  του δέρματος. Έχουν μαλακό εσωτερικό. Σε κακώσεις του θώρακος δεν βάζουμε ζώνη, γιατί περιορίζει την αναπνοή και ευνοείται η κατακράτηση εκκρίσεων και η πνευμονική λοίμωξη. Μιλάει χωρίς δυσκολία (επώδυνο με θωρακική κάκωση). Η ανάρτηση είναι σωστή. 2/2»

Εμείς ιατρικές γνώσεις δεν έχουμε. Τα ερωτήματά μας ωστόσο είναι πολλά. Αν ισχύουν αυτά, κανείς δεν του είπε να τα βάλει αποκάτω για να μην έχει άλλα προβλήματα;

Εκτός κι αν ήθελε να είναι εμφανή…

Και μη χειρότερα!

 

Διαβάστε επίσης:

Έκθετη η κυβέρνηση Μητσοτάκη: Μιλούν για… «επιτυχία» ενώ η φωτιά από τον Βαρνάβα έφτασε στο Χαλάνδρι

Όταν ο Κικίλιας διαβεβαίωνε πως προτεραιότητα είναι η Αττική λόγω υψηλής επικινδυνότητας

Πολιτική… ειρωνεία: Η τελευταία ανάρτηση του Κικίλια πριν τη φωτιά ήταν… για τα 4 νέα πυροσβεστικά για την προστασία της Πεντέλης

Κύρτσος για Μητσοτάκη: Όσα συμβαίνουν δεν τον αγγίζουν – Κρύβεται σε «διυπουργικούς καφέδες»

Φωτιά στην Αττική: Στον… «πλανήτη Κικίλια» όλα λειτούργησαν σωστά (Video)

Φταίει ο στρατηγός Μητσοτάκης

Κρανίου τόπος η Αττική: Συγκλονιστικές φωτογραφίες απόλυτης καταστροφής σε Χαλάνδρι και Βριλήσσια

Φωτιές: Το Μαξίμου σε πλήρη αμηχανία και σε ρόλο θεατή

«Χάσαμε μια φίλη, τη Νάντια» – Θρήνος για την 60χρονη που βρέθηκε απανθρακωμένη στο Πάτημα Χαλανδρίου (Photos-Videos)

Ολικό μπάχαλο στην πυρκαγιά της Αττικής: Τεράστιες οι κυβερνητικές ευθύνες για τη φωτιά που καίει σχεδόν μέσα στην πόλη (Photos – Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter