«Βαρύ» το κλίμα για Αυγενάκη – Τρέχει να δώσει εξηγήσεις στη Βουλή και στην ΚΟ της ΝΔ

«Βαρύ» το κλίμα για Αυγενάκη – Τρέχει να δώσει εξηγήσεις στη Βουλή και στην ΚΟ της ΝΔ

Σάλος έχει προκληθεί μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας και έπειτα του σχετικού βίντεο που δείχνει τον Λευτέρη Αυγενάκη να επιτίθεται σε υπάλληλο του «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει πάρει… σβάρνα τα τηλεοπτικά πάνελ επιχειρώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, μοιράζοντας «συγγνώμες» και μιλώντας περί «κακιάς στιγμής», δίχως να συζητά το οτιδήποτε περί παραίτησης.

Μπορεί, κατά τον Λευτέρη Αυγενάκη να μην τίθεται θέμα παραίτησης, όπως δήλωσε το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ, το κλίμα όμως για τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης είναι βαρύ. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να συναντηθεί με τον γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ, Σταύρο Καλαφάτη για να δώσει εξηγήσεις, ενώ νωρίτερα είχε κληθεί να κάνει το ίδιο μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στον πρόεδρο της Βουλής.

Ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί στη ΝΔ για τον Λευτέρη Αυγενάκη είναι οι πρώτες αντιδράσεις από το Μαξίμου. Σε τηλεοπτική του παρέμβαση, ο Παύλος Μαρινάκης διεμήνυσε νωρίς το πρωί ότι «συμπεριφορές του τύπου “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δεν γίνονται ανεκτές».

Διαβάστε επίσης:

Θράσος Αυγενάκη: «Ήταν μια κακιά στιγμή, δεν υπάρχει σκέψη παραίτησης» (Video)

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο Λευτέρης Αυγενάκης επιτέθηκε σε υπάλληλο του αεροδρομίου

Μύκονος: Η πολύμηνη εισαγγελική έρευνα για τη «μαφία της οικοδομής», η εκτίμηση της ΕΛΑΣ και η εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου

Ρόδος: Απειλούν μάρτυρα πυροσβέστη – Κινδυνεύει με απόταξη επειδή έχει καταθέσει για λάθη και παραλείψεις των ανωτέρων του

Τα WikiLeaks που αποκάλυψαν την υποτελή Ελλάδα – Ο Ασάνζ άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο

Καιρός: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι – Πότε αναμένονται τα φαινόμενα, οι περιοχές που θα επηρεαστούν (LIVE)

Δομινικανή Δημοκρατία – Ελλάδα: Γαλανόλευκη πρεμιέρα στο Προολυμπιακό Τουρνουά – Πού θα δείτε το ματς

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter