Βάρη: Ποιος είναι ο 66χρονος που προφυλακίστηκε για εμπρησμούς – Τα βίντεο πρόδωσαν τα ίχνη του

Βάρη: Ποιος είναι ο 66χρονος που προφυλακίστηκε για εμπρησμούς – Τα βίντεο πρόδωσαν τα ίχνη του

Διδάκτορας πανεπιστημίου, ο οποίος φέρεται να δίδασκε ακόμη και σε σχολές της ΕΛΑΣ, είναι ο 66χρονος που πήρε τον δρόμο για τη φυλακή αντιμετωπίζοντας την κατηγορία του εμπρησμού για τέσσερις πυρκαγιές στο Χέρωμα Βάρης το διήμερο 8-9 Ιουνίου.

Μέσω ερευνών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, εντοπίστηκαν τα ίχνη του 66χρονου, οι κινήσεις του οποίου «προδόθηκαν» από σχετικά βίντεο προερχόμενα από κάμερες ασφαλείας. Σύμφωνα με την «Καθημερινή», στο οπτικό υλικό από κάμερες μίας κοντινής κατοικίας και μιας επιχείρησης, εμφανίζεται ο 66χρονος να περνά από σημεία όπου δευτερόλεπτα μετά εκδηλώνεται πυρκαγιά. Επίσης, συγκεκριμένα τη νύχτα της 9ης Ιουνίου εμφανίζεται αρχικά να πετάει ένα φλεγόμενο αντικείμενο σε ξερά χόρτα χωρίς να ξεσπάει πυρκαγιά και εν συνεχεία να σκύβει και να βάζει φωτιά με αναπτήρα.

Στη συνέχεια, ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής ταυτοποίησαν τον άνδρα που εμφανιζόταν στα βίντεο, χρησιμοποιώντας και καταθέσεις περίοικων. Μάλιστα προέκυψε ότι στο πρόσφατο παρελθόν είχε στείλει email στον τοπικό δήμο διαμαρτυρόμενος για ακαθάριστα οικόπεδα στην περιοχή του και ζητώντας οι υπηρεσίες να προχωρήσουν σε κοπές δέντρων για τον κίνδυνο πυρκαγιάς.

Ο 66χρονος που προφυλακίστηκε μετά την απολογία του, αρνούμενος τις κατηγορίες, είναι συγγραφέας αρχαιολατρικών συγγραμμάτων, ενώ πριν από περίπου μία δεκαετία ως διδάκτωρ Κοινωνιολογίας είχε πραγματοποιήσει διαλέξεις στις ακαδημίες της ΕΛ.ΑΣ. Φέρεται να διατηρεί λογαριασμό στο ΥouΤube με 81.000 εγγεγραμμένα μέλη. Στο σχετικό βιογραφικό σημείωμα που έχει αναρτηθεί αναφέρεται ότι έχει γράψει πάνω από 10 βιβλία-μελέτες, καθώς και ότι μετράει πάνω από 25.000 ώρες διδασκαλίας.

Διαβάστε επίσης

Όλα… «δεξιά»: Στο 2,7% ανέβηκε ο πληθωρισμός τον Ιούλιο, από 2,3% τον Ιούνιο!

Φρίκη στη Σπάρτη: Συνελήφθη πατέρας που βίαζε την κόρη του – Βρέθηκε πορνογραφικό υλικό στο κινητό του

Σοκάρει ο πνιγμός του Λάζαρ Τζούκιτς σε αγώνα CrossFit – Βίντεο κατέγραψε τις τελευταίες του στιγμές στο νερό (Videos)

Μισή φέτα, μισό αρνί, μισές διακοπές, μισή ζωή

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter