Βάλτε τον Δούκα στο υπουργικό συμβούλιο, έχει τεχνογνωσία σε καταστροφές

Βάλτε τον Δούκα στο υπουργικό συμβούλιο, έχει τεχνογνωσία σε καταστροφές
EUROKINISSI

Στις δασικές πυραγιές του 2007 η χώρα θρήνησε 84 νεκρούς. Από αυτούς 49 ήταν στην Ηλεία. Η Νέα Δημοκρατία κινδύνευε να χάσει τις εκλογές από την οργή των πολιτών οπότε έβαλε τα… μεγάλα μέσα.

Οπως ομολόγησε χρόνια αργότερα ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας γύρισαν το… παιχνίδι μοιράζοντας χρήματα δεξιά κι αριστερά. Η αφήγησή του έχει καταγραφεί σε βίντεο και ήταν αιτία να διαγραφεί από τη ΝΔ πέρυσι.

«Είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε όλους αυτούς που είχανε…», είπε ο κ. Δούκας. «Κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι, εκεί που πέφταμε με 15% θα καταστρεφόμασταν, πήγαμε εκεί και με δύο κινήσεις γύρισε όλο το παιχνίδι», συμπλήρωσε.… συμπλήρωσε.

Η ιδέα που πρέπει να σκεφτούν σοβαρά στο Μαξίμου είναι να επαναφέρουν τον κύριο Δούκα στο κόμμα. Και όχι μόνο. Να του δώσουν υπουργείο. Ας το ονομάσουν «υπουργείο Ρεμούλας και Πολιτικής Απάτης». Θα είναι πιο τίμιος τίτλος από το «υπουργείο Πολιτικής Προστασίας» που ποτέ δεν κατάφερε να τιμήσει το όνομά του και στις πλημμύρες της Θεσσαλίας έστελνε μηνύματα 112 αφού τα χωριά είχαν γίνει υποβρύχια.

Τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός δεν είναι αρκετά για να ξεχάσουν στον κάμπο ότι η ανικανότητα και η αδιαφορία της κυβέρνησης Μητσοτάκη τους έπνιξε. Επειδή δεν θωράκισε την περιοχή παρά τις υποσχέσεις του μετά τον «Ιανό» και επειδή δεν άκουσε τους επιστήμονες πριν την κακοκαιρία «Daniel».

Ενας Δούκας τα λύνει αυτά…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter