Τζούλιαν Ασάνζ: Νέα φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο – Η έκπληξη που ετοιμάζει στα παιδιά του

Τζούλιαν Ασάνζ: Νέα φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο – Η έκπληξη που ετοιμάζει στα παιδιά του

«Πλησιάζοντας το αεροδρόμιο της Μπανγκόκ. Πιο κοντά στην ελευθερία», αναφέρει η περιγραφή της νέας φωτογραφίας του Τζούλιαν Ασάνζ μέσα από το αεροσκάφος το οποίο μεταφέρει τον ιδρυτή του Wikileaks από το Στάνστεντ του Λονδίνου με τελικό προορισμό τη Σαϊπάν.

Το τελευταίο κεφάλαιο της «Οδύσσειας» του Αυστραλού δημοσιογράφου θα γραφτεί σε δικαστήριο της Κοινοπολιτείας των Βορείων Μαριάνων Νήσων, όπου αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος μετά τον συμβιβασμό που επιτεύχθηκε με την αμερικανική δικαιοσύνη.  Έπειτα, ο Ασάνζ θα επιστρέψει μετά από χρόνια στην πατρίδα του.

 

Στέλλα Ασάνζ: «Τα παιδιά δεν γνωρίζουν ότι απελευθερώθηκε»

Η σύζυγος του ιδρυτή του Wikileaks δήλωσε ότι τα δύο τους παιδιά, ηλικίας 7 και 5 ετών δεν γνωρίζουν ότι ο πατέρας τους αφέθηκε ελεύθερος.

«Το μόνο που τους είπα είναι ότι τους περιμένει μία μεγάλη έκπληξη και ότι θα επισκεφθούμε την οικογένειά μας, τα ξαδέρφια τους και τον παππού τους», είπε η Στέλλα Ασάνζ.

«Ακόμα δεν γνωρίζουν το παραμικρό. Ήμασταν πολύ προσεκτικοί γιατί προφανώς ουδείς μπορεί να σταματήσει ένα 7χρονο και ένα 5χρονο να βγουν στην αυλή και να… το φωνάζουν με την πρώτη ευκαιρία. Λόγω των ευαίσθητων χειρισμών που έπρεπε να κάνουμε, ήμασταν πολύ προσεκτικοί, δίνοντας στα παιδιά όσες πληροφορίες χρειάζονταν. Πάντως, είναι κατενθουσιασμένα που βρίσκονται στην Αυστραλία», σημείωσε, σύμφωνα με τον Guardian.

Διαβάστε επίσης:

Αγρίνιο: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή της φονικής έκρηξης στο εργοτάξιο πίσσας

Τζούλιαν Ασάνζ: O δικαστικός Γολγοθάς και το δύσβατο μονοπάτι για την Ελευθερία του Τύπου

Φωτιά στην Ύδρα: Τα ερωτήματα, η σύλληψη του… καμαρώτου και οι ολιγάρχες από το Καζακστάν που αφέθηκαν ελεύθεροι

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Δέχομαι απειλητικά τηλεφωνήματα» – Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας (Video)

Ο Ασάνζ έκανε αυτό που θα έπρεπε να κάνει η δημοσιογραφία – Να αποκαλύπτει!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter