Τζόρτζιο Μόροντερ: Ο «μπαμπάς» της Disco και θρύλος της ηλεκτρονικής μουσικής έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα (Video)

Τζόρτζιο Μόροντερ: Ο «μπαμπάς» της Disco και θρύλος της ηλεκτρονικής μουσικής έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα (Video)

Βραβευμένος με Όσκαρ για τη μουσική του στο εμβληματικό «Εξπρές του Μεσονυχτίου» ο θρύλος της μουσικής, Τζόρτζιο Μόροντερ έρχεται το καλοκαίρι για πρώτη φορά στην Ελλάδα ως headliner του Plissken Festival.

Το διήμερο 26 και 27 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι οι λάτρεις της χορευτικής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον άνθρωπο που «ανακάλυψε» τη Disco αλλά και καλλιτέχνες που χαλάνε κόσμο στα αντίστοιχα φεστιβάλ του εξωτερικού όπως η Black Madonna.

Ο Μόροντερ απέκτησε τη φήμη του από τον,αξεπέραστο ακόμη και σήμερα, ύμνο της Disco «I feel love» με τη Ντόνα Σάμμερ και το 1978 έγραψε την καταπληκτική μουσική για την ταινία Εξπρές του Μεσονυχτίου, όπου ακούγεται το πρωτοποριακό για την εποχή The Chase.

Αναλυτικά οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν φέτος: Loyal, Black Athena, D. Tiffany, Triptides, Object Blue, Black Milk, Boy Harsher, Ana Helder, Giant Swan, Kap Bambino, Bombino, Inga Mauer, K-X-P, Prison Religion, Jane Fitz, Nicola Cruz, Jacques Greene, Violet, Poldoore, Lebanon Hanover, Lena Willikens, Donny Benet, The Black Madonna, Tinariwen, Rone, Mehmet Aslan, Interstellar Funk, Deena Abdelwahed, Peter Bjorn and John, Lena Willikens, Khidja, Optimo, Tinariwen, Hunee. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter