Τζορτζ Μπάλντοκ: Γιατί ζητήθηκε επίσπευση των τοξικολογικών του εξετάσεων

Τζορτζ Μπάλντοκ: Γιατί ζητήθηκε επίσπευση των τοξικολογικών του εξετάσεων

Πέντε μέρες έχουν περάσει απο τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ, με την ασφάλεια να βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων του εργαστηρίου Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η ασφάλεια, έχει ζητήσει από την ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών επίσπευση του αποτελέσματος των τοξικολογικών αλλά και των ιστολογικών εξετάσεών του, σύμφωνα με το Star.

Αρχικά για την οικογένεια. Δεύτερον για να σταματήσει να υπάρχει οποίοδήποτε θολό σημείο ή σενάριο για το τι έχει συμβεί και τρίτον για να κλείσει ο φάκελος καθώς δεν έχουμε εγκληματική ενέργεια μπροστά μας. Άρα μέσα στις επόμενες 15 με 20 μέρες, το πιθανότερο, θα έχουμε την πρώτη εικόνα απο τις τοξικολογικές και λίγο αργότερα τα αποτέλεσμα των ιστολογικών.

Οι ιστολογικές κρίνονται και οι πιο σημαντικές και ειδικά η εξέταση στην καρδιά. Είναι ένα ζωτικό όργανο που συνήθως κρύβει τις περισσότερες απαντήσεις. Όπως τι συνεβη χρονολογικά εκείνο το βράδυ κι αν υπάρχει κάποιο παθολογικό αίτιο. Τώρα αυτό που μπορούμε να πούμε από την έρευνα της ασφάλειας είναι ότι σύμφωνα με την εικόνα που έχουν, ο ποδοσφαιριστής ήταν από το μεσημέρι στην πισίνα, με πολύ χαλαρή διάθεση, δε φαινόταν αναστατωμένος ή κάτι τέτοιο.

Διαβάστε επίσης:

Άγρια ρατσιστική επίθεση σε βάρος ντελιβερά στην πορεία για τον Καμράν – Σκληρές εικόνες

Η Ουκρανία ζητά από την Βραζιλία την σύλληψη Πούτιν με βάση το ένταλμα του ΔΠΔ εάν αυτός μεταβεί εκεί για την G20

Ολλανδία: Μια πρώην νύφη μαχητή του Ισλαμικού Κράτους δικάζεται για εγκλήματα κατά των Γιαζίντι

Το Ιράν βάζει «φρένο» στις έμμεσες συνομιλίες με τις ΗΠΑ

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter