Τζαβέλλας: «Συγνώμη χωρίς δικαιολογίες, όφειλα να ελέγξω τον εαυτό μου»

Τζαβέλλας: «Συγνώμη χωρίς δικαιολογίες, όφειλα να ελέγξω τον εαυτό μου»

Ο Γιώργος Τζαβέλλας δήλωσε μετανιωμένος για την συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον Άρη.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών στο γκολ του Αραούχο, με το οποίο η Ένωση ισοφάρισε στο χθεσινό αγώνα, ανταπέδωσε προς την εξέδρα του Άρη ύβρεις και ακραίους χαρακτηρισμούς.

Ο διεθνής στόπερ αναγνώρισε το λάθος του και μέσω ανάρτησης του στο Instagram απολογήθηκε για την συμπεριφορά του έχοντας φυσικά δεχθεί έντονη κριτική για το ατόπημα του. Στην ανάρτηση του αναφέρει ότι δεν αναζητά την παραμικρή δικαιολογία για την πράξη του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας διεξήχθη στην σκιά της δολοφονίας του 19χρονου φιλάθλου του Άρη, Άλκη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Τζαβέλλας :

«Η αντίδρασή μου πάνω στην ένταση της στιγμής του πανηγυρισμού της ισοφάρισης απογοήτευσε, στεναχώρησε και πίκρανε εμένα περισσότερο από τον οποιοδήποτε. Δεν αναζητώ την παραμικρή δικαιολογία. Δεν θα σταθώ καν στις προσβολές στο πρόσωπό μου και σε μέλη της οικογένειάς μου σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα με τόσο δυνατούς συμβολισμούς. Και μόνο λόγω της εμπειρίας μου στα ελληνικά γήπεδα, όφειλα να ελέγξω τον εαυτό και ορθώς δέχομαι τη σκληρή κριτική. Το μόνο που ζητάω, όμως, ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου, είναι κάποια στιγμή να σταματήσουμε να ανεχόμαστε συμπεριφορές που υποδαυλίζουν το μίσος και βγάζουν τον χειρότερο εαυτό μας. Με πρώτον εμένα! Εκφράζω τη συγγνώμη μου μαζί με τον σεβασμό μου στη μνήμη του 19χρονου Άλκη».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter