Τυφώνας Μίλτον: Επέζησε πάνω σε ψυγείο – Διασώθηκε 50 χλμ από την ακτή της Φλόριντα (Video)

Ένας άνδρας που βρισκόταν πάνω σε έναν ψυγείο για να κρατηθεί στην επιφάνεια σε απόσταση περίπου 50 χλμ από τον Κόλπο της Φλόριντα, διασώθηκε την Πέμπτη, σύμφωνα με την αμερικανική ακτοφυλακή.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι το πλήρωμα ελικοπτέρου του αεροπορικού σταθμού Μαϊάμι 65 διέσωσε τον άνδρα που βρισκόταν περίπου 30 μίλια μακριά από το Longboat Key, μια πόλη κατά μήκος της κεντροδυτικής ακτής της πολιτείας.

Η ακτοφυλακή δήλωσε ότι είχε έρθει σε επαφή με τον άνδρα το βράδυ της Τετάρτης, λίγες ώρες πριν ο τυφώνας Μίλτον φτάσει στην ξηρά, αλλά ότι έχασε την επαφή μαζί του στις 18:45 ώρα Ελλάδας.

«Αυτός ο άνδρας επέζησε σε ένα εφιαλτικό σενάριο ακόμη και για τον πιο έμπειρο ναυτικό», δήλωσε ο υποπλοίαρχος Dana Grady, επικεφαλής του κέντρου διοίκησης του τομέα St. Petersburg.

«Για να καταλάβετε τη σοβαρότητα των συνθηκών του τυφώνα, εκτιμούμε ότι βίωσε περίπου 75-90 μίλια/ώρα ανέμους, 20-25 πόδια θάλασσα, για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένης της νύχτας. Επέζησε χάρη στο σωσίβιο, τον ραδιοφάρο εντοπισμού θέσης έκτακτης ανάγκης και ένα ψυγείο», συνεχίζει η δήλωση του Grady.

Ο τυφώνας Μίλτον έφθασε στην περιοχή το βράδυ της Τετάρτης ως καταιγίδα κατηγορίας 3, φέρνοντας μαζί του επικίνδυνο κύμα καταιγίδας, ισχυρούς ανέμους και έντονη βροχόπτωση.

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Ομοβροντία δηλώσεων με το βλέμμα στην ΚΕ του Σαββάτου – Συνεδριάζει το μεσημέρι η Πολιτική Γραμματεία (Video)

Συναυλία για Τέμπη: Αυτό είναι το live streaming από το Καλλιμάρμαρο – Οι οδηγίες για δημόσιες προβολές

Ο Λιάγκας απολογήθηκε για το εξοργιστικό ρεπορτάζ με το σπίτι του Μπάλντοκ: «Δε θα δικαιολογηθώ, αναλαμβάνω την ευθύνη» (Video)

«Τραγωδία στο Γουέμπλεϊ – Ξεφτιλιστήκαμε»: Πυρά από τα βρετανικά ΜΜΕ για την ήττα της Αγγλίας από την Ελλάδα

«Σάρωσε» τη Φλόριντα ο τυφώνας Μίλτον: Τουλάχιστον 17 οι νεκροί – Τεράστιες καταστροφές από ανεμοστρόβιλους και πλημμύρες (Photos-Videos)

Ετικέτες