Τσιτσιπάς: «Δεν μοιάζω σε τίποτα με τον παίκτη που ήμουν κάποτε…»

Τσιτσιπάς: «Δεν μοιάζω σε τίποτα με τον παίκτη που ήμουν κάποτε…»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχαιρέτισε το US Open από τον πρώτο γύρο, καθώς γνώρισε την ήττα από τον Θανάση Κοκκινάκη με 3-1 σετ.

Μετά τον αποκλεισμό, ο 26χρονος τενίστας προχώρησε σε δηλώσεις με αρκετές δόσεις αυτοκριτικής. Σύμφωνα με το Usa Today, ενώπιον τεσσάρων δημοσιογράφων σε μία μικρή αίθουσα, ο Τσιτσιπάς ανέφερε ότι διανύει περίοδο κρίσης όσον αφορά το παιχνίδι του.

Διαβάστε σχετικά: Εκτός U.S. Open Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

«Δεν μοιάζω σε τίποτα σε σύγκριση με τον παίκτη που ήμουν πριν. Θυμάμαι να παίζω με αδρεναλίνη όταν ήμουν νεότερος. Τότε ένιωθα ότι η ζωή μου κρεμόταν από την έκβαση του αγώνα. Πλέον αυτό έχει ξεθωριάσει, ας πούμε ότι το επίπεδο συνέπειάς μου δεν ήταν τόσο υψηλό», δήλωσε αρχικά, για να συμπληρώσει τα εξής:

«Θυμάμαι ότι η συγκέντρωσή μου ήταν στο υψηλότερο σημείο της, στο αποκορύφωμά της τότε και αυτό είναι κάτι που ένιωθα ότι είχε χάσει λίγο. Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο, αλλά νιώθω ότι χρειάζομαι να βρω ξανά την πείνα που είχα τότε και δεν είμαι άνθρωπος που νιώθει καλά ή που συμβιβάζεται με κανονικά πράγματα.

Όμως, θέλω να το επαναφέρω, γιατί τότε ένιωθα μεγάλη χαρά με το τένις. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί έχω αυτή την πτώση τους τελευταίους δύο μήνες. Θα το θεωρούσα ακόμη και ένα με δύο χρόνια, που νιώθω έτσι. Υποθέτω ότι μπόρεσα να το κρύψω κάπως το προηγούμενο διάστημα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter