Τσεντεβίτα – Παναθηναϊκός: «Πράσινη» νίκη με ρεσιτάλ Μπράουν (Videos)

Τσεντεβίτα – Παναθηναϊκός: «Πράσινη» νίκη με ρεσιτάλ Μπράουν (Videos)

Με μία δύσκολη νίκη επί της Τσεντεβίτα Λιουμπλιάνα στη Σλοβενία ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός τη σειρά των φιλικών αγώνων του εν όψει της νέα σεζόν: 81-76, με 19 πόντους του Ντίνου Μήτογλου.

Ο Λορέντζο Μπράουν πέτυχε 18 πόντους (αλλά και το τελευταίο τρίποντο) στο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα, ενώ ο Ομέρ Γιουρτσεβέν δεν χρησιμοποιήθηκε. Εκτός αγώνα έμειναν επίσης οι Σλούκας, Λεσόρ, Κ. Αντετοκούνμπο και ο Κέντρικ Ναν, που δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη στην προετοιμασία.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έβαλε 13 πόντους, οι Γκριγκόνις, Γκραντ από 10 και ο Παπαπέτρου 5. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο ημίχρονο με 44-43. Στο ίδιο τουρνουά, που θα ολοκληρωθεί αύριο, μετέχουν η Αναντολού Εφές και η Μπάγερν.

Στο περιθώριο του αγώνα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επιστροφή του Φραγκίσκου Αλβέρτη, σε ρόλο διεθνούς Πρεσβευτή της ομάδας.

 

Δείτε επίσης:

Ρέθυμνο: «Οσμή» βεντέτας πίσω από την επίθεση στον Κτηνοτρόφο – Δύο μήνες πριν επιτέθηκαν με καυστικό υγρό στον γιο του (Video)


Ο Πολάκης απαντά στον Άδωνη για το βίντεο στο «Παπανικολάου»: Τα λεφτά για τα απογευματινά χειρουργεία ακόμα τα κυνηγάς;


Μισέλ Μπαρνιέ: Η ακροδεξιά κινεί πλέον τα νήματα στη Γαλλία μετά το «πραξικόπημα» Μακρόν


Φαραντούρης: «Αν γίνουν εκλογές για πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ το σκέφτομαι σοβαρά να είμαι υποψήφιος» (Video)


Ηγουμενίτσα: Φίδι τυλίχθηκε γύρω από το τιμόνι μοτοσικλέτας – Ο οδηγός το κατάλαβε όταν τον ακούμπησε στο χέρι (Photos)



Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter