Τσαπανίδου: «Και η Κύπρος μηδενίζει τον ΦΠΑ, ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να είναι θλιβερή εξαίρεση»

«Και η Κύπρος μηδενίζει τον ΦΠΑ σε βασικά είδη διατροφής. Ο κ. Μητσοτάκης όμως επιμένει να είναι θλιβερή εξαίρεση, διατηρώντας τον ΦΠΑ στα ίδια επίπεδα, ενώ οι τιμές στα τρόφιμα συνεχίζουν να ανεβαίνουν», τονίζει σε δήλωσή της η Πόπη Τσαπανίδου.

«Και τα βλέπει όλα καλά. Αμφισβητεί μέχρι και τον ΟΟΣΑ, που λέει ότι ο πραγματικός μισθός στην Ελλάδα, μειώθηκε κατά 7,4%. Αδιαφορεί για τους 8 στους 10 επαγγελματίες και ιδιώτες που μένουν εκτός της ρύθμισης-κοροϊδίας που έφερε για τις 120 δόσεις. Στις 21 Μαΐου οι πολίτες θα πουν «Ως εδώ!». Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα φέρει αύξηση μισθών, μείωση τιμών και ρύθμιση χρεών», καταλήγει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Π. Τσαπανίδου: Και η Κύπρος μηδενίζει τον ΦΠΑ, ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να είναι θλιβερή εξαίρεση

«H Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη στον πάτο στην Ελευθερία του Τύπου για ακόμη μία χρονιά»

«Για ακόμη μία χρονιά, η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκεται στον πάτο στην Ελευθερία του Τύπου. Στην παγκόσμια κατάταξη, οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες κινούνται μέχρι τη θέση 55. Η Ελλάδα όμως βρίσκεται στη θέση 107. Μπορούμε ωστόσο να περηφανευόμαστε πως ξεπεράσαμε το Τσαντ. Άραγε ο κ. Μητσοτάκης θα αμφισβητήσει και αυτά τα στοιχεία όπως έκανε με τον ΟΟΣΑ;» τόνισε αναφορικά με την έκθεση των Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα.

«Αντί να ζητήσει συγγνώμη για την τρομοκρατία εργαζομένων, ο κ. Γεωργιάδης απειλεί με αγωγές τον Αλέξη Τσίπρα»

«Αντί να ζητήσουν συγγνώμη που τρομοκρατούν και απειλούν εργαζόμενους για να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία, στρέφονται με απειλές για αγωγές ακόμη και κατά του Αλέξη Τσίπρα, θέλοντας να τρομοκρατήσουν και την Αξιωματική Αντιπολίτευση που τους ασκεί κριτική. Καλοδεχούμενη κάθε αγωγή και κάθε μήνυση κ. Γεωργιάδη. Την κριτική μας ωστόσο δε θα την αποφύγετε. Όσο χρήματα των φορολογούμενων πολιτών καταλήγουν με απευθείας αναθέσεις σε τσέπες λίγων και εκλεκτών, εμείς θα τρομοκρατούμε τους τρομοκράτες», προσθέτει.