Τροχαίο Σχιστό: Πώς σημειώθηκε το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε τρεις νέους (Video)

Τροχαίο Σχιστό: Πώς σημειώθηκε το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε τρεις νέους (Video)
Φωτογραφία αρχείου

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, δύο άνδρες και μία γυναίκα, ενώ μία ακόμη κοπέλα τραυματίστηκε, στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Σχιστό Κερατσινίου.

Το τραγικό τροχαίο προκλήθηκε όταν, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος επί της Λεωφόρου Σχιστού 98, στο ρεύμα καθόδου.

Το αυτοκίνητο κατέληξε σε προστατευτική μπαριέρα αλλά η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ξηλώθηκε ακόμη και το στηθαίο το οποίο ήταν μέσα στο τσιμέντο.

Σύμφωνα με το Mega, στη συνέχεια αφού χτύπησε σε αυτό το σημείο, το όχημα εκσφενδονίστηκε στο απέναντι μέρος του δρόμου, στις απέναντι μπαριέρες και σύρθηκε περίπου για 100 μέτρα, μέχρι να καταλήξει 100 μέτρα πιο κάτω.

20 ετών η κοπέλα που επέζησε

Η 20χρονη που επέζησε του τροχαίου τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο και φαίνεται πως γλίτωσε επειδή φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Μόλις συνειδητοποίησε τι ακριβώς είχε συμβεί άρχισε να φωνάζει και να ζητάει βοήθεια. Άμεσα στο σημείο έφτασαν πυροσβέστες και ασθενοφόρα αλλά για τα τρία νεαρά άτομα ήταν ήδη πολύ αργά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter