Τρόμος στον αέρα για 200 επιβάτες της Ryanair – Έπιασε φωτιά ο κινητήρας του Boeing και αναγκάστηκαν να το εκκενώσουν (Video)

Τρόμος στον αέρα για 200 επιβάτες της Ryanair – Έπιασε φωτιά ο κινητήρας του Boeing και αναγκάστηκαν να το εκκενώσουν (Video)

Ενα Boeing 737 της Ryanair εκκενώθηκε καθώς ένας κινητήρας του έπιασε φωτιά πριν από την απογείωση. Το περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο Μπρίντιζι της Ιταλίας.

Οι 200 επιβάτες χρησιμοποίησαν την τσουλήθρα προκειμένου να αποβιβαστούν. Οι πληροφορίες του rainews ανέφεραν πως είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Tο Boeing 737 Max της πτήσης FR 846 της Ryanair, το οποίο είχε απογειωθεί από τη Βαρκελώνη (Ισπανία), προσεδαφίστηκε στον διάδρομο προσγείωσης.

Λίγο πριν την απογείωση, ξέσπασε φλόγα σε έναν κινητήρα του αεροσκάφους. Τα ελαστικά του συστήματος προσγείωσης εξερράγησαν. Οι πιλότοι άκουσαν έναν θόρυβο από το αριστερό πίσω μέρος και στη συνέχεια άλλους από τα δεξιά.

Τα δύο δεξιά ελαστικά αποκολλήθηκαν μετά την έκρηξη, ενώ τα αριστερά ξεφούσκωσαν.

«Ανακοινώνουμε ότι λόγω προβλήματος με ένα αεροσκάφος που αναχωρούσε, ήταν απαραίτητο να κλείσει το αεροδρόμιο Salento στο Μπρίντιζι. Το πρόβλημα, το οποίο παρουσιάστηκε όταν το αεροσκάφος ήταν ήδη έτοιμο για απογείωση, απαιτούσε την εκκένωση των επιβατών μέσω τσουλήθρας έκτακτης ανάγκης», εκπρόσωπος του Αεροδρομίου.

Διαβάστε επίσης:

Κάν’το όπως η Γαλλία: Έκτακτη εισφορά για τους πλούσιους – Να μην επηρεαστούν τα ευάλωτα νοικοκυριά και η μεσαία τάξη

Reuters: Απειλητικά email από τους Χούθι σε ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες – «Ετοιμαστείτε να δεχθείτε επίθεση»

Μέση Ανατολή: Και τώρα που θα φτάσει η τιμή του πετρελαίου;

Λίβανος – ΥΠΕΞ: «Ο Νασράλα είχε συμφωνήσει σε κατάπαυση του πυρός λίγο πριν δολοφονηθεί – Ενημερώθηκαν ΗΠΑ και Γαλλία» (Video)

Φον ντερ Λάιεν: Μετά τους λύκους υπαναχωρεί και στην προστασία των δασών προκαλώντας τους οικολόγους

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter