Για πολλά χρόνια, θεωρούσαμε δεδομένο ότι τα τρόφιμα υψηλής περιεκτικότητας σε χοληστερόλη αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων. Ωστόσο, πολλές πρόσφατες μελέτες έδειξαν πως αυτό δεν είναι απαραίτητα αληθές.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Runnfun.gr
Για πολλά χρόνια, θεωρούσαμε δεδομένο ότι τα τρόφιμα υψηλής περιεκτικότητας σε χοληστερόλη αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων. Ωστόσο, πολλές πρόσφατες μελέτες έδειξαν πως αυτό δεν είναι απαραίτητα αληθές.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Runnfun.gr