Τροφές που «χτυπούν» την οστεοπόρωση

Τροφές που «χτυπούν» την οστεοπόρωση
photo pixabay

Γράφει η Κατερίνα Νταλέ (Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Κύμη Ευβοίας)*

Η οστεοπόρωση είναι μια κατάσταση υγείας που αποδυναμώνει τα οστά, καθιστώντας τα έτσι εύθραυστα και με μεγαλύτερη πιθανότητα να σπάσουν.

Αναπτύσσεται αργά για αρκετά χρόνια και συχνά διαγιγνώσκεται μόνο όταν μια πτώση ή απότομη πρόσκρουση προκαλέσει θραύση ενός οστού δηλαδή κάποιο κάταγμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο runnfun.gr

Ετικέτες

Documento Newsletter