Γνωρίζουμε ήδη τα βασικά. Στο φούρνο μικροκυμάτων δεν βάζουμε πλαστικά που δεν πληρούν προδιαγραφές, αλουμινένια σκευή, αλουμινόχαρτο και γενικώς μεταλλικά αντικείμενα.
Τι γίνεται, όμως, με τις τροφές που μετατρέπονται σε… τοξικές όταν συναντηθούν με τα μικροκύματα;
Τα τελευταία χρόνια ο φούρνος μικροκυμάτων έγινε ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία στην κουζίνα. Για την ακρίβεια ελάχιστα σπίτια πια δεν θερμαίνουν τα φαγητά τους και δεν ψήνουν λιχουδιές (σ.σ. ποπ-κορν) σε άλλες συσκευές.
Διαβάστε τη συνέχεια στο runnfun.gr