Τριπλή χρυσή διάκριση για την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα Food & Drink Innovation Awards 2025

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ξεχώρισε στα Food & Drink Innovation Awards, με το νέο προϊόν της σειράς 360° Plant based meal «Φυτικός Γύρος από πρωτεΐνη αρακά με πατάτες κλασικές» να κατακτά τρία χρυσά βραβεία, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τη δέσμευση της  εταιρείας στην καινοτομία στον τομέα των τροφίμων. 

Ο «Φυτικός Γύρος από πρωτεΐνη αρακά με πατάτες κλασικές» κατέκτησε κορυφαίες διακρίσεις στα πρόσφατα κλαδικά βραβεία, αποσπώντας τρία χρυσά στις κατηγορίες «Κατεψυγμένα Προϊόντα», «Vegan – Φυτικά Προϊόντα» και «Έρευνα & Ανάπτυξη (R&D)». Η αναγνώριση αυτή υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας στην ανάπτυξη προϊόντων υψηλών προδιαγραφών. Παράλληλα, το προϊόν αποτελεί μία από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στη plant-based σειρά της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, η οποία αγκαλιάστηκε από τους καταναλωτές από την πρώτη στιγμή του λανσαρίσματος, ενισχύοντας τη θέση της εταιρείας στον τομέα των φυτικών γευμάτων

Η εταιρεία επενδύει δυναμικά στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων, με στόχο να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες και προτιμήσεις των καταναλωτών. Μέσα από το εξειδικευμένο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ δημιουργεί προϊόντα που συνδυάζουν θρεπτική αξία, εξαιρετική γεύση και βιώσιμες πρακτικές παραγωγής

Η κα. Ευθυμία Κουτσομήτροπουλου, R&D Manager της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, δήλωσε σχετικά: «Αυτή η τριπλή διάκριση αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό στη στρατηγική μας για συνεχή καινοτομία. Είναι το επιστέγασμα της συλλογικής προσπάθειας της ομάδας μας, αλλά και της επένδυσής της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στη δημιουργία προϊόντων που ενσωματώνουν τεχνογνωσία, έρευνα και πάθος για ποιότητα.»

 Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ παραμένει προσηλωμένη στο όραμά της να πρωτοπορεί στον κλάδο των τροφίμων, συνεισφέροντας ενεργά σε έναν υγιεινό και βιώσιμο τρόπο ζωής για όλους.