Τρικυμία εν κρανίω η Βούλτεψη: Ανέλαβε ρόλο… πυρομετεωρολόγου – «Ήταν μικρο-mega πυρκαγιά… έχει και στο Τολέδο» (Video)

Τρικυμία εν κρανίω η Βούλτεψη: Ανέλαβε ρόλο… πυρομετεωρολόγου – «Ήταν μικρο-mega πυρκαγιά… έχει και στο Τολέδο» (Video)

Με κάθε μέσο και κάθε τρόπο η κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπαθεί να καλύψει τις ευθύνες της για την τεράστια πυρκαγιά που έκαψε τον τελευταίο πνεύμονα της Αττικής και έφτασε μέχρι το Χαλάνδρι και τα Βριλήσσια κάνοντας στάχτη σπίτια και επιχειρήσεις.

Σε αυτό το μήκος κύματος και η Σοφία Βούλτεψη, που δεν χάνει ευκαιρία να βρεθεί σε τηλεοπτική εκπομπή μιλώντας επι παντός επιστητού, ακόμα και αν δεν έχει τις γνώσεις. Την τελευταία φορά μίλησε για την ακρίβεια και βρήκε λύση στους πολίτες λέγοντας τους να «πηγαίνουν στο χωριό για διακοπές και όχι στα νησιά». Αυτή τη φορά επέστρεψε για να μιλήσει για τη φωτιά της Αττικής, φέρνοντας ως παράδειγμα φωτιές στον Καναδά και στο Οχάιο, ενώ χαρακτήρισε τη φωτιά της Αττικής ως «μικρο-mega πυρκαγιά».

«Η ανομβρία έχει δημιουργήσει ειδικές συνθήκες για τις μέγα πυρκαγιές, την προηγούμενη εβδομάδα καιγόταν όλη η κεντρική Ισπανία, οι φωτιές μπήκαν μες το Τολέδο. Αυτές οι μέγα πυρκαγιές έχουν μια τρομερά δική τους συμπεριφορά, γιατί τροφοδοτούνται από το πολύ ξηραμένο έδαφος, δημιουργούν γλώσσες σβήνουν οι πυροσβέστες την αρχή και μέχρι να πάνε στην ουρά επιστρέφουν γιατί ανάβει ξανά η αρχή…» ανέφερε.

«Εχθές ανακοινώθηκε ότι είχε λέει ρεκόρ χειμερίας ζέστης στην Ανταρκτική. Στο πιο ψυχρό μέρος του κόσμου. Είναι πυρκαγιές από την Κίνα ως τον Καναδά. Απ’ τον Καναδά περνάνε οι φωτιές τα σύνορα με τις Ηνωμένες Πολιτείες» είπε, με δημοσιογράφο να της επισημαίνει ότι εδώ μιλάμε για τα Βριλήσσια και το Χαλάνδρι και ότι πρόκειται για πόλεις με την ίδια να απαντά «Ναι, και το Τολέδο έχει πόλη». 

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ την διέκοψε από το παραλήρημα λέγοντας ότι «έχουμε βγάλει πυρομετεωρολόγους εδώ και δυο μέρες που μας λένε ότι δεν πρόκειται για Mega πυρκαγιά» με την Υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου να επιμένει λέγοντας: «Αν κάποιος που είναι πολύ ειδικός την λέει mega και εγώ την λέω micromega, αυτό δεν παίζει ρόλο. Εγώ την θεωρώ mega πάντως, με βάση τα δεδομένα…». 

Ολόκληρο το παραλήρημα Βούλτεψη:

Δείτε επίσης:

Βασίλη και ψεύδεσαι και τα φοράς λάθος!

Ξεπλένει τις ευθύνες της κυβέρνησης ο Συνολάκης: Η φωτιά ήταν… «WUI», ευτυχώς έσβησε (Video)

Έκθετη η κυβέρνηση Μητσοτάκη: Μιλούν για… «επιτυχία» ενώ η φωτιά από τον Βαρνάβα έφτασε στο Χαλάνδρι

Όταν ο Κικίλιας διαβεβαίωνε πως προτεραιότητα είναι η Αττική λόγω υψηλής επικινδυνότητας

Πολιτική… ειρωνία: Η τελευταία ανάρτηση του Κικίλια πριν τη φωτιά ήταν… για τα 4 νέα πυροσβεστικά για την προστασία της Πεντέλης

Φωτιά στην Αττική: Στον… «πλανήτη Κικίλια» όλα λειτούργησαν σωστά (Video)

Φταίει ο στρατηγός Μητσοτάκης

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter