Τριγμοί στη δεξιά πολυκατοικία

Τριγμοί στη δεξιά πολυκατοικία

Αρχίζουν πλέον να μη δουλεύουν καλά τα γρανάζια του «επιτελικού» κράτους της δεξιάς πολυκατοικίας και να προκαλούνται πολλές αντιδράσεις όχι μόνο στην ανώτερη ιεραρχία του κόμματος αλλά και στους φανατικούς ψηφοφόρους της.

Η υπόθεση Λιγνάδη έχει ταράξει τον συντηρητικό κόσμο του κυβερνώντος κόμματος. Η κάλυψη από το Μαξίμου έφτασε στο τέλος της το μεσημέρι της Παρασκευής κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της υπουργού Πολιτισμού η οποία για να αποσείσει τις ευθύνες της επιλογής του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου από την ίδια και τον πρωθυπουργό τον έδωσε «στεγνά». Τώρα το πόσο έπεισε με τη θεατρική παρουσία της η κυρία Μενδώνη μένει να φανεί.

Από την άλλη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ο πολύς Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για να μην επιβαρύνει την εταιρεία που έχει τη διαχείριση της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας και η οποία θα έπρεπε να πληρώσει αποζημιώσεις στο ελληνικό κράτος από το κλείσιμό της, φρόντισε να κόψει ο ίδιος τη χώρα στη μέση αποφασίζοντας την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Διαταγή πρωτοφανής στα χρονικά η οποία ξεσήκωσε όχι μόνο μεγάλο αριθμό επαγγελματιών αλλά και τους υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας.

Οσο για τη διαχείριση της καταστροφικής «Μήδειας» που έχει ακόμα αφήσει χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς ρεύμα όλες οι δικαιολογίες πέφτουν στο κενό. Κανένας κάτοικος των βορείων περιοχών της Αττικής δεν μπορεί να χωνεύσει ότι η κυβέρνηση τους άφησε εκτεθειμένους επί τόσες ημέρες στο έλεος των καιρικών φαινομένων χωρίς να μπορέσει να κινήσει τον κρατικό μηχανισμό για τον οποίο τόσο πολύ επαίρεται.

Οι αντιδράσεις των ψηφοφόρων του κυβερνώντος που προσπαθούν χωρίς επιτυχία να καλύψουν τα καλοπληρωμένα Μέσα Ενημέρωσης έχουν πλέον γιγαντωθεί τόσο πολύ που πλέον οι εκτιμήσεις για πιθανή προκήρυξη εκλογών μετά το Πάσχα ακούγονται από τα στελέχη της κυβέρνησης σε μια προσπάθειά τους να καλύψουν την πλήρη αδυναμία να πετύχουν έστω και την ελάχιστη ανάπτυξη τη φετινή χρονιά.

Οι προθέσεις των «αρίστων» οικονομολόγων της κυβέρνησης Μητσοτάκη απεκαλύφθησαν από την εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών που προβλέπει περικοπές 10 δισεκατομμυρίων ευρώ για τις κρατικές δαπάνες το 2022.

Οι αντιδράσεις των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας του 2019 είναι πλέον πολλές και ακούγονται φωνές διαμαρτυρίας για τις fake υποσχέσεις του Μητσοτάκη και της παρέας του.

Το που θα οδηγήσουν αυτές είναι νωρίς να το πούμε. Η υπόθεση Λιγνάδη φαίνεται να είναι η θρυαλλίδα για το συντηρητικό κοινό και είναι σίγουρο ότι δύσκολα θα μπορέσει ο πρωθυπουργός να βγει χωρίς απώλειες από αυτή την ηθική κρίση που ταλανίζει το πολύ στενό του περιβάλλον.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter