Τριανταφυλλίδης: Δεν βρήκατε 500.000 ευρώ για την επαναλειτουργία του «Λοιμωδών» στη Θεσσαλονίκη

Τριανταφυλλίδης: Δεν βρήκατε 500.000 ευρώ για την επαναλειτουργία του  «Λοιμωδών» στη Θεσσαλονίκη

Τις κυβερνητικές ευθύνες για την κατάσταση με τον Covid-19 στη Θεσσαλονίκη ανέδειξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

Ο κ. Τριανταφυλλίδης, μιλώντας το πρωί στον Σκάι επεσήμανε ότι η Κυβέρνηση βρήκε για τα κανάλια 22 εκατομμύρια ευρώ αλλά 500.000 ευρώ για την επαναλειτουργία του «Λοιμωδών» και του «ιστορικού 424» δεν βρήκε.

Ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, σημείωσε επί λέξει: «Για ό,τι θετικό συμβαίνει το πιστώνεται ο κ.Μητσοτάκης, για ό,τι αρνητικό γίνεται φταίνε όλοι οι υπόλοιποι. Μην γίνεστε Μητσοτακικότεροι του Μητσοτάκη, όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ομολόγησε και αποδέχθηκε το λάθος που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Στις 13 Σεπτεμβρίου από τη ΔΕΘ στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο κ.Μητσοτάκης έλεγε ότι «η χώρα είναι πανέτοιμη ενόψει του δεύτερου κύματος κορονοιού». Δύο μήνες μετά μέσα από τη Βουλή στην τριτολογία του είπε «στη Θεσσαλονίκη πέσαμε έξω, κάναμε λάθος στη Θεσσαλονίκη». Τι χρείαν έχομεν άλλων μαρτύρων, όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός ομολογεί την ολιγωρία, την αδράνεια και τον εφησυχασμό της Κυβέρνησής του; Με την κρίσιμη όμως διαφορά ότι όλα αυτά τα λάθη κόστισαν και κοστίζουν σε ανθρώπινες ζωές».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter