Αν και η ελάχιστη κατανάλωση βακτηρίων δεν μπορεί να σου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα, ωστόσο αν οι τροφές βρίσκονται σε θερμοκρασία δωματίου μπορούν να διπλασιάσουν των αριθμό των βακτηρίων μέσα σε μόλις 20 λεπτά.
Αυτό σημαίνει ότι αν καταναλώσεις αρκετές από αυτές ενδέχεται να σου δημιουργήσουν διάρροια, πυρετό ή ακόμη και πιο σοβαρές ασθένειες ειδικότερα όταν το ανοσοποιητικό σου είναι ιδιαίτερα αδύναμο, συμβουλεύει ο Dr. Craig Hedberg, καθηγητής του Πανεπιστημίου της Μινεσότα και ερευνητής πάνω από 30 χρόνια πάνω στο ζήτημα των τροφικών μολύνσεων.
Διαβάστε τη συνέχεια στο runnfun.gr