Τραμπουκισμοί Μπέου κατά δημοσιογράφων της ΕΡΤ Βόλου – «Στείλτε τους στο Μέτσοβο»

Τραμπουκισμοί Μπέου κατά δημοσιογράφων της ΕΡΤ Βόλου – «Στείλτε τους στο Μέτσοβο»
Πηγή φωτογραφίας: gegonotanews

Με τις γνωστές τραμπούκικες μεθόδους που χρησιμοποιεί ο Αχιλλέας Μπέος, προχώρησε σε μια άνευ προηγουμένου φραστική επίθεση κατά δημοσιογράφου της ΕΡΤ Βόλου, Έλενας Μανώλη.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Βόλου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη στο Βόλο, βλέποντας την δημοσιογράφο της ΕΡΤ Βόλου, Ελένη Μανώλη, μέλος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας να μπαίνει στην αίθουσα γύρισε και είπε στον Γιάννη Πλακιωτάκη ότι η ΕΡΤ Βόλου πρέπει να κλείσει γιατί κάνει προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στείλτε τους στο Μέτσοβο, δεν ξέρω που θα τους στείλετε», είπε ο Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος Βόλου και συνέχισε «Να σας πω υπουργέ ότι η ΕΡΤ στον Βόλο κάνει προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Αμα βάλετε και ακούσετε καθημερινά, αυτό κάνουν. Να τους πάρετε να τους στείλετε… στείλτε τους στο Μέτσοβο».

Μάλιστα όπως μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα gegonotanews, ο υπουργός και οι βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι φιλοξενούνται από τα μικρόφωνα της ΕΡΤ Βόλου, δεν αντέδρασαν ενώ οι δημοσιογράφοι είχαν παγώσει.

Την ίδια ώρα, σε μια σκληρή ανακοίνωση προχώρησε η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, η οποία καταδικάζει το περιστατικό σημειώνοντας ότι «κανένας δεν έχει το δικαίωμα να υποβαθμίζει την ΕΡΑ Βόλου και την πολύχρονη προσφορά της στα τοπικά δρώμενα».

«Πιστός στην εμμονή του να επιτίθεται στους δημοσιογράφους, έφθασε σήμερα στο σημείο να υποδείξει για τους συναδέλφους μας-δημοσιογράφους της ΕΡΑ Βόλου την μετάθεση τους στο… Μέτσοβο» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μάλιστα, σημειώνουν με νόημα ότι ήταν αναμενόμενη η άποψη του δημάρχου, «Όχι όμως αναμενόμενη για εμάς η σιωπή του παριστάμενου υπουργού και των βουλευτών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Δεν μας εξέπληξε για άλλη μια φορά ο δήμαρχος Βόλου. Πιστός στην εμμονή του να επιτίθεται στους δημοσιογράφους, έφθασε σήμερα στο σημείο να υποδείξει για τους συναδέλφους μας-δημοσιογράφους της ΕΡΑ Βόλου την μετάθεση τους στο… Μέτσοβο. Μάλιστα για να δικαιολογήσει την πρόταση του αυτή έσπευσε να υποστηρίξει ότι αυτοί κάνουν προπαγάνδα υπέρ της αντιπολίτευσης.

Αναμενόμενη ήταν η άποψη του δημάρχου. Όχι όμως αναμενόμενη για εμάς η σιωπή του παριστάμενου υπουργού και των βουλευτών.

Η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας καταδικάζει τέτοιες δηλώσεις και πρακτικές. Θεωρεί ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να υποβαθμίζει την ΕΡΑ Βόλου και την πολύχρονη προσφορά της στα τοπικά δρώμενα. Πολύ περισσότερο κανένας δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την δουλειά των συναδέλφων μας και το ψωμί των οικογενειών τους.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter