Τραμπ: «Στημένο» υπέρ της Χάρις το ντιμπέιτ – «Δεν είμαι θαυμαστής της Τέιλορ Σουίφτ… μάλλον θα το πληρώσει»

Τραμπ: «Στημένο» υπέρ της Χάρις το ντιμπέιτ – «Δεν είμαι θαυμαστής της Τέιλορ Σουίφτ… μάλλον θα το πληρώσει»

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το ντιμπέιτ  ήταν «στημένο» από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC υπέρ της Κάμαλα Χάρις, ενώ επιτέθηκε και στην Τέιλορ Σουίφτ.

Μάλιστα, εξαπέλυσε πυρά κατά των παρουσιαστών – συντονιστών επισημαίνοντας «ότι ήταν σαν να πάλευε με τρεις αντιπάλους: Την Χάρις και τους δύο συντονιστές του ABC News», ενώ για το κανάλι είπε ότι οι ρυθμιστικές αρχές «θα έπρεπε να αφαιρέσουν» την άδεια του «άθλιου δικτύου για τον τρόπο που το έκαναν αυτό».

Αλλά ο Τραμπ είπε επίσης: «Τα πήγα περίφημα» στο ντιμπέιτ  κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στο «Fox and Friends» του Fox News.

«Ήταν ένα από τα καλύτερα ντιμπέιτ μου, ένα από τα καλύτερα ντιμπέιτ μου», δήλωσε ο Τραμπ, ο οποίος ωστόσο κατηγόρησε ότι οι συντονιστές του ντιμπέιτ Ντέιβιντ Μιούιρ και Λίνσεϊ Ντέιβις τον «διόρθωναν» πολύ συχνά στην αναμέτρησή του με τη Χάρις.

Ο Τραμπ περιφρόνησε επίσης την υποστήριξη της ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ, η οποία ανακοινώθηκε λίγο μετά το ντιμπέιτ. προς την υποψήφια των Δημοκρατικών Χάρις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι θαυμαστής της Τέιλορ Σουίφτ … μάλλον θα το πληρώσει στην αγορά», δήλωσε ο Τραμπ.

Το επιτελείο της Χάρις είχε πολύ διαφορετική άποψη για το ντιμπέιτ, υπερηφανευόμενη για την επίδοσή της έναντι του Τραμπ, δήλωσε στους υποστηρικτές της το βράδυ της Τρίτης ότι «σήμερα ήταν μια καλή μέρα».

Διαβάστε επίσης

Greek Mafia: Την ενοχή του κατηγορούμενου για τη δολοφονία Κοντογιώργη ζητά ο εισαγγελέας – «Είμαι αθώος, έχω δύο παιδιά» απαντά

Ντιμπέιτ Χάρις-Τραμπ: «Συμμαζέψαμε το χάλι σου – Είσαι μαρξίστρια» – Οι ατάκες για Πούτιν, Μπάιντεν, Ισραήλ

Η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ: Κλείδωσε η υποψηφιότητα Πολάκη, ποιοι άλλοι αναμένεται να δώσουν τη μάχη – Άμεσα οι ανακοινώσεις από Κασσελάκη

Τέιλορ Σουίφτ: «Εγώ, η άτεκνη γατομαμά στηρίζω την Κάμαλα Χάρις»

Προς παραγραφή και το σκάνδαλο με τα λεφτά για το τσουνάμι

Κακοκαιρία Atena: Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν την Τετάρτη – Πότε εξασθενούν τα φαινόμενα (LIVE)

«Παιχταρά μου»: Η ατάκα του Ρότα στον Ιωαννίδη μετά το υπέροχο γκολ στο ματς με την Ιρλανδία (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter