Τραμπ: «Στη φυλακή για την υπόλοιπη ζωή του εάν το ξανακάνει» – Τι γράφει για τον Ζούκερμπεργκ σε νέο βιβλίο

Τραμπ: «Στη φυλακή για την υπόλοιπη ζωή του εάν το ξανακάνει» – Τι γράφει για τον Ζούκερμπεργκ σε νέο βιβλίο

Πυρά κατά του Μαρκ Ζούκερμπεργκ εκτοξεύει ο Ντόναλντ Τραμπ στο νέο βιβλίο που πρόκειται να δημοσιευθεί την επόμενη εβδομάδα. Ο Τραμπ γράφει μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το Politico, ότι ο Ζούκερμπεργκ συνωμότησε εναντίον του στις εκλογές του 2020, με τον μεγιστάνα να δηλώνει ότι «θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή αν το ξανακάνει».

Τα τελευταία χρόνια ο Τραμπ έχει κατηγορήσει τον διευθύνοντα σύμβουλο της Meta για παρέμβαση στις τελευταίες προεδρικές εκλογές, την ώρα που η εταιρεία διαβεβαιώνει τους Ρεπουμπλικανούς ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Στο νέο του βιβλίο με τίτλο «Save America», το οποίο υπογράφει ο ίδιος, περιγράφεται η συνάντηση του Τραμπ με τον Ζούκερμπεργκ στον Λευκό Οίκο, συνοδευόμενη από αχρονολόγητη φωτογραφία. Κάτω από αυτή, ο μεγιστάνας γράφει ότι ο Ζούκερμπεργκ «θα ερχόταν στο Οβάλ Γραφείο για να με δει. Θα έφερνε την πολύ ωραία σύζυγό του σε δείπνο, θα ήταν τόσο καλός όσο θα μπορούσε να είναι ο καθένας, ενώ πάντα σχεδίαζε να εγκαταστήσει ντροπιαστικά Lock Boxes»,

«Μου είπε ότι δεν υπάρχει κανείς σαν τον Τραμπ στο Facebook. Αλλά ταυτόχρονα, και για οποιονδήποτε λόγο, το κατεύθυνε εναντίον μου», συνεχίζει ο Τραμπ. «Τον παρακολουθούμε στενά και αν κάνει κάτι παράνομο αυτή τη φορά θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή – όπως και άλλοι που θα κλέψουν στις προεδρικές εκλογές του 2024».

Στο παρελθόν, ο Τραμπ είχε γράψει ότι εάν επανεκλεγεί θα «καταδιώξει τους απατεώνες των εκλογών», αναφερόμενος εμμέσως στον Ζούκερμπεργκ. «Γνωρίζουμε ήδη ποιοι είστε, θα οδηγηθείτε στη φυλακή για πολλά χρόνια», σημείωσε.

Πάντως, εκπρόσωπος της Meta δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Politico για σχολιασμό.

Υπενθυμίζεται ότι οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν επικρίνει τη Meta για την απόκρυψη περιεχομένου που θα έβλαπτε τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν το 2020, κυρίως για την αναφορά σχετικά με τον γιο του, Χάντερ. Τότε, το FBI προειδοποίησε ότι η κάλυψη μπορεί να ήταν μέρος μιας ρωσικά ενορχηστρωμένης προσπάθειας να επηρεάσει τις εκλογές.

Ο Ζούκερμπεργκ έστειλε τη Δευτέρα επιστολή στην ελεγχόμενη από τους Ρεπουμπλικάνους Επιτροπή Δικαστικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων, αναγνωρίζοντας ότι ήταν λάθος που απέκρυψε την ιστορία, λέγοντας ότι «έκτοτε έχει καταστεί σαφές ότι η αναφορά δεν ήταν ρωσική παραπληροφόρηση και, εκ των υστέρων, δεν θα έπρεπε να είχαμε υποβιβάσει την ιστορία».

Διαβάστε σχετικά: Ζούκερμπεργκ: H κυβέρνηση Μπάιντεν πίεσε το Facebook να λογοκρίνει το περιεχόμενο για τον Covid

Στην ίδια επιστολή, ο Ζούκερμπεργκ έγραψε ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν είχε προσπαθήσει να «πιέσει» τη Meta να υποβαθμίσει συγκεκριμένο περιεχόμενο σχετικά με τον κορονοϊό, κάτι που όπως είπε ήταν «λάθος» για τον Λευκό Οίκο. Δήλωσε επίσης ότι δεν θα κάνει παρόμοιες συνεισφορές για τη χρηματοδότηση εκλογικών υποδομών ενόψει των φετινών εκλογών, αν και τόνισε επίσης ότι η χρηματοδότηση δεν είχε σκοπό να φανεί ότι εξυπηρετεί κομματικό συμφέρον.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter