Τραμ: Με εντολή Ταχιάου δεν προχωρά η επέκταση προς Ελληνικό – Τι αποκαλύπτει το Σωματείο Ηλεκτροδηγών

Τραμ: Με εντολή Ταχιάου δεν προχωρά η επέκταση προς Ελληνικό – Τι αποκαλύπτει το Σωματείο Ηλεκτροδηγών

«Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της πολιτικής ηγεσίας στην γιορτή για τα 20 χρόνια Τραμ για νέες επεκτάσεις του μέσου, ο υφυπουργός, αρμόδιος για θέματα Υποδομών, κ. Ταχιάος Νίκος, έδωσε εντολή να μην προχωρήσει η νέα επέκταση της γραμμής Τραμ στο Ελληνικό», αποκαλύπτει το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής, σε ανακοίνωσή του.

«Σε έγγραφο της Ελληνικό Μετρό για την μελέτη εφαρμογής Τραμ στο Ελληνικό, αναγράφει ότι με την εντολή του κ. Ταχιάου δεν θα υλοποιηθεί και κατασκευαστεί, η αστική γραμμή Τραμ που θα διασχίζει το Ελληνικό, αλλά θα διερευνηθεί κατασκευή γραμμής και σταθμοί Μετρό με νέα μελέτη», προσθέτει το Σωματείο, υπενθυμίζοντας στη συνέχεια την ύπαρξη σχετικού ΦΕΚ που αναγράφει τις σχεδιαζόμενες (και ψηφισμένες στο Ρυθμιστικό Σχέδιο) επεκτάσεις της γραμμής.

«Είναι απαράδεκτο με μια εντολή υφυπουργού να προσπαθούν να καταργήσουν Νόμους και Προεδρικά Διατάγματα», υπογραμμίζουν οι Ηλεκτροδηγοί, οι οποίοι διερωτούνται το εξής: «Ποιος δίνει την δικαιοδοσία στον υφυπουργό με εντολή του, να μην συνδεθεί ο Πειραιάς, το παραλιακό τμήμα, το Πάρκο του Νιάρχου, με το Μητροπολιτικό πάρκο του Ελληνικού;».

«Απευθυνόμαστε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν θα επιτρέψουμε την απαξίωση της γραμμής ΤΡΑΜ που προσπαθούν με τέτοια εμμονή να πετύχουν. Θα προστατεύσουμε με κάθε τρόπο την εργασία μας και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και θα αντισταθούμε στα κοστοβόρα-φαραωνικά έργα που ο κος υφυπουργός (μόνο;;) προωθεί», καταλήγει η ανακοίνωση του Σωματείου.

Διαβάστε επίσης

Μέση Ανατολή: Και τώρα που θα φτάσει η τιμή του πετρελαίου;

Λίβανος – ΥΠΕΞ: «Ο Νασράλα είχε συμφωνήσει σε κατάπαυση του πυρός λίγο πριν δολοφονηθεί – Ενημερώθηκαν ΗΠΑ και Γαλλία» (Video)

Φον ντερ Λάιεν: Μετά τους λύκους υπαναχωρεί και στην προστασία των δασών προκαλώντας τους οικολόγους

Νέο γαλάζιο αντάρτικο: Μετά την ερώτηση των «11», «χτύπημα» από τους «8» – Πριν το «Street Party» στη Ρηγίλλης

Κύρτσος: Ο Νετανιάχου αποτελεί το συμπλήρωμα του θεοκρατικού καθεστώτος του Ιράν

Πολάκης: Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ – Δεν κατεβαίνω για να χάσω (Videos)

Συγγρού: Η στιγμή της άγριας συμπλοκής – Μπλόκαραν με τζιπ αναβάτες μηχανής και τους πυροβόλησαν (Video)

Το Τελ Αβίβ χτύπησε ξανά στο κέντρο της Βηρυτού: Τουλάχιστον έξι νεκροί – «Όχι άλλο αίμα», λέει ο πρωθυπουργός του Λιβάνου

Ισορροπίες τρόμου στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ ετοιμάζει «οδυνηρό» πλήγμα – Νέες απειλές για «ισχυρότερη απάντηση» από το Ιράν

Στέφανος Κασσελάκης: Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ με βίντεο στα social media

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter