Τραγωδία στη Μεσσηνία: Του έφυγε το τιμόνι και τούμπαρε η νταλίκα – Πώς έγινε το πολύνεκρο δυστύχημα

Τραγωδία στη Μεσσηνία: Του έφυγε το τιμόνι και τούμπαρε η νταλίκα – Πώς έγινε το πολύνεκρο δυστύχημα

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Κυπαρισσία, τη φονική καραμπόλα με τους 4 νεκρούς.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν πως άγνωστο λόγο ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να ντελαπάρει.

Το βαρύ όχημα έπεσε με δύναμη πάνω στα δύο αμάξια που προπορεύονταν, με αποτέλεσμα το πρώτο να σφηνωθεί κάτω από την καρότσα και το δεύτερο να καρφωθεί στις προστατευτικές μπάρες.

Δείτε επίσης: Ασύλληπτη τραγωδία στη Μεσσηνία με τέσσερις νεκρούς: Βρέφος και 12χρονο κορίτσι ανάμεσα στα θύματα (Video)

Το φορτηγό ερχόταν από Πύργο προς Κυπαρισσία και αιφνιδιαστικό το τιμόνι έφυγε από τα χέρια του οδηγού δεξιά και όταν εκείνος επιχείρηση να το «μαζέψει» το φορτηγό τούμπαρε.

Το χρονικό

Μία νταλίκα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας της, «δίπλωσε» στα δύο και έπεσε πάνω σε τρία ΙΧ που διέρχονταν εκείνη την ώρα από το αντίθετο ρεύμα.

Η νταλίκα χτύπησε διαδοχικά τα αυτοκίνητα και κατέληξε να καταπλακώσει και να συνθλίψει ένα εξ αυτών.

Όπως μεταδίδει το messinialive, από το όχημα που καταπλακώθηκε από την νταλίκα επέβαινε μία τετραμελής οικογένεια. Από τη σύγκρουση σκοτώθηκαν ο πατέρας και το 11 μηνών βρέφος της οικογένειας, ενώ διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν με τραύματα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, η 38χρονη μητέρα και το άλλο παιδί της οικογένειας ηλικίας 4 ετών, όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Πέντε τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας σε σοβαρή κατάσταση και ένας εξ’ αυτών κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του.

Ένα παιδί που τραυματίστηκε μεταφέρεται Πάτρα στο Καρμαναδάνειο Νοσοκομείο Παίδων. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι σχετικά καλά στην υγεία του και μεταφέρεται προληπτικά.

Το τροχαίο δυστύχημα σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, συνέβη στην γνωστή «στροφή της Ελαίας» όπου στο παρελθόν έχουν συμβεί πάρα πολλά τροχαία…

Διαβάστε επίσης

Ο Καραλής ξεναγεί τους followers στο Ολυμπιακό Χωριό: Η ημέρα των αθλητών και η viral ατάκα για Τεντόγλου (Video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκκενώθηκε αεροδρόμιο στα σύνορα Ελβετίας-Γαλλίας για λόγους ασφαλείας

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Κανονικά στην τελετή έναρξης – Πώς θα μετακινηθεί στο Παρίσι η αποστολή της Εθνικής

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter