Τουρκία: Συγκλονιστικό βίντεο από την στιγμή της άγριας δολοφονίας 28χρονης από άνδρα με σπαθί σαμουράι (Video)

Συγκλονίζει το βίντεο από την στιγμή που ένας άνδρας οπλισμένος με σπαθί σαμουράι επιτίθεται σε μια 28χρονη  στην Κωνσταντινούπολη η οποία περπατούσε ανυποψίαστη στο δρόμο.

Σύμφωνα με την Hurriyet Daily News, η Μπασάκ Τσενγκίζ δέχτηκε επίθεση στις 9 Νοεμβρίου σε κεντρικό δρόμο της περιοχής Ατασεχίρ όπου διέμενε αυτό το διάστημα. Ξαφνικά, ο Τζαν Γκιουκτούγκ Μποζ, ένας 27χρονος φοιτητής πανεπιστημίου που φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, πλησίασε την άτυχη γυναίκα κρατώντας ένα σπαθί σαμουράι και άρχισε να την καρφώνει με αυτό, με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει αιμόφυρτη στο έδαφος.

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας από την στιγμή της επίθεσης είναι συγκλονιστικό.

 

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε μετά την επίθεση στο νοσοκομείο ωστόσο λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο 27χρονος που συνελήφθη  ομολόγησε τον φόνο και περιέγραψε αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο επιτέθηκε και σκότωσε την άτυχη γυναίκα. Επίσης παραδέχτηκε ότι είχε αποφασίσει να σκοτώσει μια γυναίκα με το που θα έβγαινε από το σπίτι του, προκειμένου να μην τον σταματήσει κάποιος βλέποντάς τον με το σπαθί στο χέρι. Έπειτα από έρευνα των αρχών στο σπίτι του 27χρονου, εντοπίστηκαν 15 διαφορετικά είδη μαχαιριών, συμπεριλαμβανομένου και του σπαθιού σαμουράι. Στην οικία του 27χρονου, που ζούσε μόνος, βρέθηκαν επίσης χαρτάκια με «εμψυχωτικά μηνύματα» που είχαν ως στόχο να τον ενθαρρύνουν να φέρει εις πέρας τα δολοφονικά του σχέδια.

 

 

 

Ετικέτες