Τουρκία: Η 8χρονη Ναρίν στραγγαλίστηκε – Εντοπίστηκε υγρό από το στόμα της στο αυτοκίνητο του θείου της

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 8χρονης Ναρίν στην Τουρκία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Την αιτία θανάτου της ανακοίνωσε το Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο της Κωνσταντινούπολης, το οποίο διαπίστωσε ότι η μικρή πέθανε από ασφυξία. Όπως αναφέρει η ανταποκρίτρια του «CNN TURK» στην Άγκυρα, Dicle Canova, επιβεβαιώθηκε ότι η Ναρίν στραγγαλίστηκε, ενώ εντοπίστηκε υγρό, το οποίο βγήκε από το στόμα της αφού είχε πεθάνει, στο μπροστινό κάθισμα και στο τιμόνι του αυτοκινήτου του θείου της.

Υπενθυμίζεται, ότι το πτώμα της Ναρίν εντοπίστηκε έπειτα από τρεις εβδομάδες, κρυμμένο κάτω από πέτρες στην επαρχία Ντιγιάρμπακιρ. Ήδη έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εις βάρος έξι ανθρώπων, μεταξύ των οποίων ένας θείος και ξαδέλφια της Ναρίν, για την καταστροφή στοιχείων του εγκλήματος, ενώ ένας άλλος θείος του κοριτσιού κατηγορείται επίσης για φόνο.

Διαβάστε επίσης: Τουρκία: Κατηγορίες για ανθρωποκτονία απήγγειλε δικαστήριο στη μητέρα και τον αδερφό της 8χρονης Ναρίν Γκιουράν

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας για τη δολοφονία της 8χρονης έχουν συλληφθεί 11 άτομα, μεταξύ των οποίων ο θείος της, Salim Güran, ο Nevzat Bahtiyar, ο οποίος ομολόγησε ότι μετέφερε το πτώμα, η μητέρα της, Yüksel Güran, και ο αδελφός της, Enes Güran.

«Πώς λοιπόν αυτό το υγρό βρέθηκε στο αυτοκίνητο; Φυσικά, εδώ υπάρχουν εικασίες. Λέγεται ότι μπορεί το υγρό να έπεσε από τα χέρια του θείου. Δε γνωρίζουμε, ωστόσο, ακόμη αν εκείνος τη σκότωσε, όμως αναφέρεται πως ο θείος πήρε το πτώμα και το πήγε σε κάποιον άλλο» συνέχισε η δημοσιογράφος.

«Αναμένονται δύο ξεχωριστές ιατροδικαστικές εκθέσεις. Η πρώτη είναι η ιατροδικαστική έκθεση της Κωνσταντινούπολης, η δεύτερη είναι του Ντιγιαρμπακίρ, όπου διεξάγονται κάποιες βιολογικές έρευνες. Στην Κωνσταντινούπολη εξετάζονται λεπτομερώς 91 ξεχωριστά ευρήματα που ελήφθησαν από το άψυχο σώμα της Ναρίν και θα χρειαστούν 15 ημέρες για να συνταχθεί η έκθεση» σημείωσε η δημοσιογράφος του CNN Turk.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Ο όμιλος Guardian πουλάει τον Observer, την παλιότερη κυριακάτικη εφημερίδα του κόσμου

Ισραήλ: Αιτούντες άσυλο από την Αφρική στρατολογούνται για επιχειρήσεις στη Γάζα

Σοκ στον Λίβανο: Εξερράγησαν ταυτόχρονα εκατοντάδες βομβητές μελών της Χεζμπολάχ – Δεκάδες οι τραυματίες

Βρετανικά και αμερικανικά ΜΜΕ πλειοδοτούν για τις ρωσικές απώλειες στο μέτωπο της Ουκρανίας

Η Γεωργία εναρμονίζεται με την Μόσχα και ψηφίζει νόμους κατά της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας

Καταδίκη της Ισπανίας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για μετάγγιση αίματος σε Mάρτυρα του Ιεχωβά παρά τη θέλησή της

Ετικέτες