«Το ζούσα σαν ένα παιδάκι»: Το κοριτσάκι που έσβησε τη Φλόγα το 2004 μιλά 20 χρόνια μετά για τη συγκινητική βραδιά (Video)

«Το ζούσα σαν ένα παιδάκι»: Το κοριτσάκι που έσβησε τη Φλόγα το 2004 μιλά 20 χρόνια μετά για τη συγκινητική βραδιά (Video)

Η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου ήταν το κοριτσάκι που έσβησε την Ολυμπιακή Φλόγα στην τελετή λήξης των Αγώνων της Αθήνας το 2004, σε μία από τις πιο δυνατές στιγμές εκείνης της περιόδου.

Είκοσι χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, η 30χρονη πλέον Φωτεινή, μίλησε στην ΕΡΤ για το πώς έζησε εκείνη τη βραδιά.

«Ήταν μία εμπειρία που αργότερα κατάλαβα την αξία της. Εκείνη τη στιγμή το ζούσα σαν ένα παιδάκι, ευτυχώς πήγαν όλα καλά δεν στραβοπάτησα στις σκάλες», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Επίλογος».

Η Φωτεινή που μεγάλωσε στα παιδικά χωριά SOS αποφοίτησε από το τμήμα Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών και κάνει πλέον το διδακτορικό της στη μοριακή βιολογία στο Francis Crick Institute. Είκοσι χρόνια μετά, ανακαλεί την εμπειρία της αλλά και τη συγκίνηση που είχε νιώσει.

«Είχαμε κάνει κάποιες πρόβες, ελάχιστες. Σίγουρα δεν μας προετοίμασαν γι’ αυτό που αντιμετωπίσαμε, το κατάμεστο Στάδιο, τις μεγάλες οθόνες. Δεν ήξερα ότι αυτή η εικόνα θα έκανε τον γύρο του κόσμου», σημείωσε.

«Νιώθω συγκινημένη και πολύ χαρούμενη που ήμουνα κι εγώ μέρος αυτής της εμπειρίας. Εύχομαι να έχουμε κι άλλες τέτοιες εμπειρίες στο μέλλον και να εντυπωσιαζόμαστε από τα επιτεύγματά μας όλο και πιο πολύ, συλλογικά και ατομικά βέβαια».

Διαβάστε επίσης

Ο Καραλής ξεναγεί τους followers στο Ολυμπιακό Χωριό: Η ημέρα των αθλητών και η viral ατάκα για Τεντόγλου (Video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκκενώθηκε αεροδρόμιο στα σύνορα Ελβετίας-Γαλλίας για λόγους ασφαλείας

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Κανονικά στην τελετή έναρξης – Πώς θα μετακινηθεί στο Παρίσι η αποστολή της Εθνικής

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter