Το ζεϊμπέκικο του Γκλέτσου στο Ηρώδειο και το χειροκρότημα του Κασσελάκη (Video)

Το ζεϊμπέκικο του Γκλέτσου στο Ηρώδειο και το χειροκρότημα του Κασσελάκη (Video)

Ζεϊμπέκικο χόρεψε ο Απόστολος Γκλέτσος στο πλαίσιο της μουσικής βραδιάς που διοργάνωσε το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Συνταξιούχων Ελλήνων Ηθοποιών «Το Ελληνικό Σινεμά Τραγουδά».

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media φαίνεται ο χορός του Απόστολου Γκλέτσου αλλά και η παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος βρέθηκε στο Ηρώδειο μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μάκμπεθ και την τομεάρχη Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα.

Μετά το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας, η κάμερα έδειξε τον Στέφανο Κασσελάκη να χειροκροτά τον Απόστολο Γκλέτσο.

@billyjoe_fashion_greece @Stefanos Kasselakis ♬ πρωτότυπος ήχος – BILLY JOE Haute Couture Greece

«Έμαθα ότι ήταν εκεί. Δεν βρεθήκαμε. Μου το είπανε. Εγώ βγήκα προς το τέλος, οπότε το έμαθα», είπε το πρωί της Τετάρτης ο Απόστολος Γκλέτσος στο Mega, ερωτηθείς για την παρουσία Κασσελάκη στο Ηρώδειο.

«Ε μα τώρα, αν είναι δυνατόν, να μην χαιρετηθούμε; Γιατί να μην χαιρετηθούμε; Είμαι λάβρος για το να είναι αρχηγός σε ένα αριστερό κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για το να έχουμε μια κοινωνική συνάντηση και να πούμε “γεια σου Στέφανε, γεια σου Απόστολε χάρηκα που σε είδα, γεια…”, δεν υπάρχει λόγος. Και στο τέλος της ημέρας Έλληνες είμαστε όλοι. Δεν θα βγάλουμε τα σπαθιά να σκοτωθούμε», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης

Παλαιοχριστιανοί: Eμφανίστηκε ο πατέρας μετά το «ντου» στο νοσοκομείο – «Πήρα νόμιμα το παιδί – Δεν μας έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια» (Video)

Κόντρες Άδωνη – Μαξίμου με φόντο τα ερείπια του ΕΣΥ

Τζούλιαν Ασάνζ: Θα μιλήσει στο Συμβούλιο της Ευρώπης – Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση μετά την αποφυλάκισή του

Εφιάλτης δίχως τέλος και στον Λίβανο: «Τριπλή τραγωδία» – Στους 500.000 οι εκτοπισμένοι – Συνεχίζονται οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί

Γυναίκα πέθανε περιμένοντας να τελεσιδικήσει η αγωγή της, αποδεικνύοντας το χάος στο δικαστικό σύστημα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter