To τερμάτισε ο Καλαφάτης στην Επιτροπή Θεσμών: «Η αντιπολίτευση τρομοκρατεί τους εισαγγελείς και την κοινωνία»

To τερμάτισε ο Καλαφάτης στην Επιτροπή Θεσμών: «Η αντιπολίτευση τρομοκρατεί τους εισαγγελείς και την κοινωνία»

Πολιτικούς τρομοκράτες κατέστησε κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, όλους τους βουλευτές της αντιπολίτευσης που αιτούνται να κληθεί η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, και ο αρμόδιος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αχιλλέας Ζήσης, για να προσκομίσουν και να δώσουν εξηγήσεις επί του πορίσματος για τις υποκλοπές.

«Επιχειρείται ένα είδος τρομοκράτησης των δικαστικών λειτουργών, της κοινωνίας και της κοινής γνώμης» είπε ο κ. Καλαφάτης.

Κατηγόρησε δε σύσσωμη τη μειοψηφία για «υποκριτική στάση» έναντι των αποφάσεων της δικαιοσύνης διότι θέλει «τα δικά μας δικά μας, και τα δικά σας δικά μας».

«Αν εξυπηρετούν το δικό μας αφήγημα οι δικαστικές πράξεις τότε είναι όλα καλώς καμωμένα. Αν όχι, τότε επιτιθέμεθα στη δικαιοσύνη» πρόσθεσε, χαρακτηρίζοντας την πρακτική αυτή ανεπίτρεπτη διότι «αν το αφήσουμε αυτό να συμβεί, θα πάμε σε άλλους ατραπούς για τη δημοκρατία».

Διαβάστε επίσης

Επιτροπή Θεσμών για «κουρελόχαρτο» Αρείου Πάγου: Σφυροκόπημα της αντιπολίτευσης για το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα της ΝΔ (Video)

«Κομφούζιο» με την Επιτροπή Θεσμών: Σε άλλη «γραμμή» ο Χατζηδάκης από το Μαξίμου

Βουλή: Την Παρασκευή συνεδριάζει η Επιτροπή Θεσμών χωρίς Αδειλίνη, Ζήση και πόρισμα Αρείου Πάγου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter