Το τελευταίο αντίο στον Γιάννη – Σπαραγμός στην κηδεία του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ (Video)

Δεκάδες φίλοι και συγγενείς από τη Βέροια, με λευκά λουλούδια στα χέρια τους, συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία, τον 19χρονο Γιάννη, που σκοτώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με το Thestival.gr, ο περιβάλλοντας χώρος του Ιερού Ναού Αναλήψεως έχει κατακλυστεί με στεφάνια με λευκά λουλούδια και συλλυπητήριες ευχές, ενώ ουδείς μπορεί ακόμα και σήμερα να πιστέψει ότι έφυγε από κοντά τους το 19χρονο παλικάρι.

Ο 19χρονος Γιάννης Κ. έχασε τη ζωή του όταν το παιχνίδι με περιστρεφόμενες καρέκλες, στο οποίο είχε ανέβει έσπασε, με αποτέλεσμα ο νεαρός να εκσφενδονιστεί από την καρέκλα και να σκοτωθεί ακαριαία πέντε λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Ο 21χρονος χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού διέφυγε και παραδόθηκε την επόμενη μέρα στο Α.Τ. Κιλκίς. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Για το δυστύχημα συνελήφθη και ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ. Ο 21χρονος χειριστής και ο 58χρονος ιδιοκτήτης οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα και αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι.

Βέροια: Με λουλούδια στα χέρια οι φίλοι του Γιάννη στην κηδεία του

Δείτε επίσης:

Όταν ο Μητσοτάκης «έκλαιγε» πάνω από τα καμένα της Πεντέλης το… 2007 (Video)


Ο «αόρατος» αρχισυντάκτης ξαναχτύπησε στις πυρκαγιές


Οι Χούθι έπληξαν ελληνόκτητο πλοίο ανοιχτά της Υεμένης